2777
2789
عنوان

ژل لب

22 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها الان ی تاپیک دیدم راجع به ژل لب گفتم بیام من هم سوال هامو بپرسم

بچه ها من حدود دو ماه پیش برای اولین بار تزریق کردم همون لحظه چون خعلی لپ دارم و صورتم خعلی ورم کرد خوشم نیومد این عکس هم برای بعد از مطبه

روز دوم و سوم خعلی خوب شد بعدشم رفت الان مقداری از ژل مونده دکتر گف بعد بیا دوباره تزریق کنم، نمی دونم برم یا نه؟

و بعد این مدل لب من خعلی قدیمی نیست؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین از بغل یه مقدار بیرون میزنه مخصوصا اوایلش برا منم مدلش تقریبا مثل شماست ، ولی به مرور طبیعی میشه ، خیلی مهمه دکترت خوب ژل بزنه من راضی بودم ولی خواهرم که اونم لبش مثل منه جالب نشد خودش هم دوست نداشت ، مدلش رو بگو روسی بزنه لب جمع و پر نشون بده ولی بزن ، فوقش خوشت نیومد خودش کم کم میره ولی تجربه خوبیه

میشه از لبت عکس بدی؟

برا من ۱۰ ماهی میشه تقرییا شبیه قبل شده ، دوست دارم مجدد بزنم ولی دو دلم اون موقع ماسک میزدم راحت بودم بیرون ، الان حس میکنم بزنم خیلی معذب میشم مخصوصا دو هفته اول

برا من ۱۰ ماهی میشه تقرییا شبیه قبل شده ، دوست دارم مجدد بزنم ولی دو دلم اون موقع ماسک میزدم راحت بو ...

من میترسم بزنم بهم نیاد و پشیمون بشم مخصوصا اینکه کلی مراسم عروسی پیش رو داریم

دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم