2777
2789
عنوان

از وقتی پاییز شد من از ساعت

| مشاهده متن کامل بحث + 77 بازدید | 44 پست
اصلا تنها نیستی🥲😂قبلا چهار صبح بزور میخوابیدم جدیدا اینجوری شدم

من چون از ۸ صبح تا ۴ ظهر سرکارم میام یه لقمه میخورم نمازم میخونم دیگه ۸ ونیم خوابم میبره بنده خدا شوهرم میاد تنهایی شام میخوره 😂😂

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چون از ۸ صبح تا ۴ ظهر سرکارم میام یه لقمه میخورم نمازم میخونم دیگه ۸ ونیم خوابم میبره بنده خدا شو ...

حق داری واقعا زود بخوابی من چون فقط صبا دو ساعت باشگاه میرم شبا اینجوری شدم چه برسه برم سرکار😂اشکال نداره آخر هفته ها باهم شام بخورین 😂🤍

خب نمیشه که زود بخوابم همسرم چی بچه هام هم هستن😅

خلاصه نعمت بزرگیه خوابه زود برا شب . موقعیت بود اونام بخوابون 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

منی ک صبا 11 بیدار میشمو شبا از ساعت9 خواب دارم بماند ک در طول روز هم خوابالودم😐😐😐😐

حالا درسته من هشت میخوابم ولی دو شب چون خوابم کامل شده بیدارم لعنتی چجوری انقد میخوابی😂البته نوش جونت جای ماام تونسی بخواب

من چون از ۸ صبح تا ۴ ظهر سرکارم میام یه لقمه میخورم نمازم میخونم دیگه ۸ ونیم خوابم میبره بنده خدا شو ...

من اول پاییز همین مدل بودم حالا یکم بهتر شدم 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
حق داری واقعا زود بخوابی من چون فقط صبا دو ساعت باشگاه میرم شبا اینجوری شدم چه برسه برم سرکار😂اشکال ...

اره خب بعضی وقتام مثلا میام خودی نشون بدم بیدار میمونم تا بیاد تا از در که میاد تو میگه برو بخواب این اداها چیه درمیاری از بیخوابی چشات شده باباقوری😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

من اول پاییز همین مدل بودم حالا یکم بهتر شدم 

من کلا از اولش همینجوریم ربطی به پاییز بدبخت نداره تابستونم فوقش تا ۹ بیدار میموندم مگر اینکه مهمون میرفتم یا مهمون میومد اونوقت دیگه تا ۱۲ ۱ بیدار میموندم

اره خب بعضی وقتام مثلا میام خودی نشون بدم بیدار میمونم تا بیاد تا از در که میاد تو میگه برو بخواب ای ...

راست میگه حالا بنده خدا مشکلی نداره تو خودت و اذیت میکنی 😂

ولی جدا بزرگ ترین شکنجه میتونه این باشه که خوابت بگیره و نتونی بخوابی یا بزور بیدار بمونی 

به امید روزی که بتونیم حداقل تا ۹ بیدار باشیم😂🤍

حالا درسته من هشت میخوابم ولی دو شب چون خوابم کامل شده بیدارم لعنتی چجوری انقد میخوابی😂البته نوش جو ...

بابا اصلا خوب نیسسسس😄

همش کسلم از بس خواب دارم فک کنم کمبود ویتامین دارم😶

راست میگه حالا بنده خدا مشکلی نداره تو خودت و اذیت میکنی 😂 ولی جدا بزرگ ترین شکنجه میتونه این باشه ...

اره بابا وقتی مهمون میاد خدا خدا میکنم زود پاشن برن ولی خب تیرم به سنگ میخوره و تا ۱ میشینن😂😂😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792