2777
2789
عنوان

کلاس زبان

80 بازدید | 4 پست

سلام 

من تقریبا هفته قبل کلاس زبان ثبت نام کردم 

بعد به من گفتن ترم از یه ماه پیش شروع شده ما واست وویسای درسای قبلو میفرستیم تا خودتو برسونی 

منم گفتم باشه و خلاصه قبول کردم 

بعد من تا الان ۴ حلسه رفتم سرکلاسشون 

و جلسه دیگه این ترم تموم میشه 

حالا منشی آموزشگاه بهم گفت شهریه این ترم که داره تموم میشه رو باید کامل بدی 🙄🙄

گفتم من که کامل نبودم گف دیگه باید کامل بدی😬😬

یعنی من کلا ۵ جلسه این ترمو میرم بعد باید شهریه کامل بدم

تازه وویسم واسم نفرستادن

حالا میگم دیگه نرم کلا خودم خودآموز بخونم 

و فقط پول این چلسه که رفتمو بدم و دیگه نرم 

نظر شما چیه🤕

از قول مولانای جان :بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست ،در خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی ✨️🤍آخرِ صبر، سبزه ...🌿🌱  

در مورد شهریه نظری ندارم ولی کلا زبان یاد گرفتن فقط در صورتی امکان داره که خودتون تلاش کنید و خیلی فیلم ببینید و جملات انگلیسی بشنوید. کمک کلاس زبان در یادگیری شاید فقط ۳۰ درصد باشه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما فکر کردین اینا اهمیت میدن که شما زبان یادبگیرید،فقط دنبال پول هستن فقط پول.زبان چیه که بری. کلاس پول بدید یاد بگیرید،باور کنید خودتون زمان بذارید و یکم پشتکار داشته باشید یاد میگیرید

کاربر آقا:جامعه ای که برابری را هدفی والاتر از آزادی میداند،نه به برابری می‌رسد و نه به آزادی.
در مورد شهریه نظری ندارم ولی کلا زبان یاد گرفتن فقط در صورتی امکان داره که خودتون تلاش کنید و خیلی ف ...

تو تلگرام یه استادی هست اکثر کتابای زبانو تدریس کرده میگم با اون پیش برم

از قول مولانای جان :بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست ،در خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی ✨️🤍آخرِ صبر، سبزه ...🌿🌱