2777
2789
عنوان

کار در منزل

453 بازدید | 5 پست

سلام خوبین تا حالا اسم شرکت پایدار مرکزی یا نام آوران مرکزی میوه خشک به گوشیتون خورده؟؟؟؟

خب بیاین تا بهتون بگم 

خواهشاً دقت کنید واسه اینکه افراد رو وسوسه کنن میگن تمام محصولات میوه و شبزی خشک شما را تضمینی خریداری میکنیم و پشتیبانی ۲۴ ساعته و آموزش رایگان و.......... کلا دروغه... دستگاه نخرید همش تبلیغ واسه فروش دستگاه هست فقط فکر منافع خودشون هستن با این ترفند دستگاهاشون رو به فروش میرسونن 

من خودم کلاه رفته سرم تا زانو دستگاه رو خریداری کردم و هیچکس هم جوابگو نیست 

مثلا شرکت به این بزرگی دو شماره داره که اصلا در هیچ ساعتی جوابگو نیستن

تعداد رای : 3
نظرسنجی
بلی
2
66%
خیر
1
33%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به هیچ عنوان پولتون را به این شرکت ندین، اولا دستگاهاشون را به قیمت دوبرابر بازار به شما می فروشند، دوما هر چی تولید کنید ازش ایراد می گیرن و نمی خرند.  بنده گول تبلیغاتشون را خوردم ضرر کردم شما این کارو نکنید.

به هیچ عنوان پولتون را به این شرکت ندین، اولا دستگاهاشون را به قیمت دوبرابر بازار به شما می فروشند، ...

من هم ازاین شرکت دستگاه خریدم با قیمت خیلی بالاولی باضمانت خرید میوه ولی پنج ماه هرچی می فرستم همش ایراد میگیرن

من هم به پیشنهاد دوستم از این شرکت دستگاه خریدم و نمیدونستم دستگاه چه مارک و کیفیتی داره

وقتی ارسال شد دیدم دستگاه بی کیفیت ایرانیه که به دو برابر قیمت فروختن و بعد هم فیلمای  آموزشی فرستادن ولی هر سری نمونه ارسال کردم بهونه میارن یا اصلا جواب نمیدن تا فصل اون میوه بگذره کاملا واضحه کلاهبردارن

دفترشون هم رفتم هیچکس جوابگو نیست و بسیار شیک گول خوردم