2777
2789
عنوان

کمکم میکنید

7 بازدید | 13 پست

بچه ها من یه مدت مجازی با یه نفر چت میکردم 

الان توبه کردم که دیگه چت نکنم 

بعد یه نفر پسر یود باهاش درحد درس واینا ها چت میکردم اون بهم پیام داده بنظرتون الان جوابشو بدم گناه میکنم

😐شوخی میکنی؟

تیکر رسیدن به هدفه 💫.در میان این همه گل گَشتم و عاشِق نَشدم تُ چه بودی که تُ را دیدم و دیوانه شدم :)) سجیꨄ︎☽︎.مرا هزاران امید است برای دیدن روزای خوب...🙂.خداجون مرسی که هوامو داری نمیزاری بره چوب لا چرخ بدون به یادتم همیشه همه جا مهم نیسد باشه روز یا شب 🫂.خود را چگونه ساختی؟ زخم به زخم. حرف مُفت زیاده جلوتو نگا کن🤝.وای بر من تو همانی که امیدم بودی؟.تو فکرمیکنی میتونی به همه کمک کنی و نجاتشون بدی ولی یه روزی برمیگردی ومیبینی اونها خودشون دارن تورو غرق میکنن!.دیدی که نشد بگویم با موی سفید زیباتری؟:).

متاهل هستین فکر کنم؛درسته؟!

بلاکش کن

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی سوالات جوابش مشخصه ها

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست
اره متاهلم

اها ببخشید نمیدونسم متاهلین خب حق دارین 😅

تیکر رسیدن به هدفه 💫.در میان این همه گل گَشتم و عاشِق نَشدم تُ چه بودی که تُ را دیدم و دیوانه شدم :)) سجیꨄ︎☽︎.مرا هزاران امید است برای دیدن روزای خوب...🙂.خداجون مرسی که هوامو داری نمیزاری بره چوب لا چرخ بدون به یادتم همیشه همه جا مهم نیسد باشه روز یا شب 🫂.خود را چگونه ساختی؟ زخم به زخم. حرف مُفت زیاده جلوتو نگا کن🤝.وای بر من تو همانی که امیدم بودی؟.تو فکرمیکنی میتونی به همه کمک کنی و نجاتشون بدی ولی یه روزی برمیگردی ومیبینی اونها خودشون دارن تورو غرق میکنن!.دیدی که نشد بگویم با موی سفید زیباتری؟:).
میشه واضح بگی میدونم جوابشو ها ولی دلم میخواد واقعا بدونم تو ذهن شماهم همونه

ذهن آدما با هم یکی نیست هر کسی خودش جواب درست رو میدونه

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست