2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کنکور دی ثبت نام کردم ولی ب دلایلی نمیتونم شرکت کنم ، اگه نرم از کنکور تیر محروم نمیشم؟؟

یا موقع انتخاب رشته و اینا امتیاز منفی برام محسوب نمیشه؟؟

میگم ی موقع نگن وقتی قصد امتحان نداشتی بیخود کردی ثبت نام کردی😕😕

دو ماه مونده تو ابن دو ماه اگه خوب بخونی حداقل میتونی دو سوم کنکور و جمع کنی البته اگه پایت قوی باشه و قبلا خونده باشی

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
من کنکور دی ثبت نام کردم ولی ب دلایلی نمیتونم شرکت کنم ، اگه نرم از کنکور تیر محروم نمیشم؟؟ یا موقع ...

منم پارسال ثبتیدم نرفتم هیچی نشد😂نگران نباش خوشحالم میشن ی کیک و ابمیوه  کمتر😂😂

من کنکور دی ثبت نام کردم ولی ب دلایلی نمیتونم شرکت کنم ، اگه نرم از کنکور تیر محروم نمیشم؟؟ یا موقع ...

دیوونه نشو برو سر جلسه رو تجربه کن

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁

من ثبت نام کردم ولی هیچی نمیخونم پارسال مهندسی پزشکی قبول شدم ولی اصلا دوست نداشتم 

نیمه اسفندم زایمانمه نمیدونم اصلا چیکار کنم چرا اینجوری شدم هیچی نمیخونم😭

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم   
دو ماه مونده تو ابن دو ماه اگه خوب بخونی حداقل میتونی دو سوم کنکور و جمع کنی البته اگه پایت قوی باشه ...

به نظرتون میشه واقعا؟ من اصلا انگیزه ای برام نمونده

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم   
۵ ساله رفتم دیگه کوه تجربه م🤣🤣🤣

خب پس چرا نمیخوای بری دور از جون عقلت جابجا شده؟😐

به نظرتون میشه واقعا؟ من اصلا انگیزه ای برام نمونده

سطحت چیه چیا خوندی و سال چندمته؟

2790
2778
2791
2779
2792