2777
2789

وای من ابرو هامو چند سال پیش زدم هنوز رنگش نرفته میترسم ریمو کنم خط چشم که خیلی ترسناکه و جه کار اشتباهیه اکثرا دیدم رنگش سبز شده نه دیگه میرن ترمیم نه پاک میکنن  نمیدونم حتمن خطر داره 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c
وای من ابرو هامو چند سال پیش زدم هنوز رنگش نرفته میترسم ریمو کنم خط چشم که خیلی ترسناکه و جه کار اشت ...

آره خیلی مزخرفه خط چشم خدا لعنت کنه تتو کارو که من گفتم بن مژه میخوام ی خط چشم پهن کشیده خطر ندیده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هفته پیش انجام دادم اینقدر راضیم همش خودمو توی اینه نگاه میکنم

ولی خیلی خیلی ظریفه ها،اصلا تابلو نیست.پیش یه ارایشگر معتبر هم رفتم که مواد فیک استفاده نکنه .گفت امکان نداره سبز بشه

روزای اول که ورم داشتم خیلی پشیمون شده بودم داشتم سکته میکردم ولی الان هر چی میگذره راضی تر میشم اصلا عاشقشم

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
وای من ابرو هامو چند سال پیش زدم هنوز رنگش نرفته میترسم ریمو کنم خط چشم که خیلی ترسناکه و جه کار اشت ...

مامان من بن مژه زد خیلی قشنگه

خطر شم باید به جون بخرن دیگه 

تا دو روز کل پلک و چشش باد داشت 

خداروشگر مبارکت باشه عزیزم واسه من بدِ خیلی بد و پهن 

ممنون عزیزم

لیزر کن پاک میشه

من خیلی تاکید کردم که ظریف باشه خودشم گفت پهن ریسکه 

تقریبا یه کم از بن مژه پررنگتره

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
مامان من بن مژه زد خیلی قشنگه خطر شم باید به جون بخرن دیگه  تا دو روز کل پلک و چشش باد داشت&n ...

نه به ریسکش نمی ارزه دوست من زد کلا رنگ پشت پلکش پخش شد واقعا ترسناک شده 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c