2777
2789
ماهم 😭😭😭😭

ب یارانه هم اجاره خونه میدی هم خرج خودتون اصلا امکان نداره 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب یارانه هم اجاره خونه میدی هم خرج خودتون اصلا امکان نداره 

۱ملیون یارانه رو میدیم برنج و قند ۸۰۰تومن از بهزیستی میریزن میدیم کرایه خونه اخه چون من مریضی رماتیسم دارم بهزیستی ام

با سلام و احترام 

بیکاری همسر مشکل مهمی هست و خانواده رو تحت تاثیر قرار میده اما وقتی از خانواده حرف می‌زنیم قطعا منظور فقط مرد نیست شما هم به عنوان یک انسان متمدن و امروزی در اون رابطه سهم داری در تشکیل‌ و پایداری نقش داری و بحث مالی قسمت مهم زندگی هست دو حالت بیشتر نداریم یا همسر شما دنبال کار هست و پیدا نمیکنه که خوب در این صورت شما هم قسمتی از این بار زندگی رو بکشید یا همسر شما اصلا به فکر کار نیست که بازهم شما اول به فکر استقلال مالی و بعد هم اینگه در این زندگی بمونید یا خیر تصمیم بگیرید قطعا زندگی با همسری که اهل کار نباشه جز طاقت فرسا و پیر کننده ترین زندگی ها محسوب میشه 

خیلی سخته خیلی درکت میکنم

باور کن تنها گوشتی که میتونی بخریم اونم خیلی کم مرغ یخ زدس چندین ماه گوشت گوسفند نخریدیم دیگ نمیدونم چ کار کنیم شوهر من کارگر بود الاندیگ همون کار گر هم نیس ۵ماه یه هزار تومن نداریم خرید اضافه کنیم