2777
2789

سلام

لطفا اونایی ک رتبشون زیر ۵هزار شده بیان 

چی قبول شدین؟ چ سالی؟

پشت کنکور بودین؟

به نظرتون برای قبولی کنکور چیا لازمه؟

ایا مشاور خوبه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالتون من چیکارکنم الان  چجوری درسارو بخونم

عزیزم چجوری نداره

کتابخونه باید بری

با کورنومتر بخون بنویس چقدر میخونی و سعی کن هم سریعتر بشی هم تایم مطالعاتیت افت نکنه

با یه ازمون پیش برو

لایک نکنید🙂‍↔️

میشه بگید مثلا یه دونه کتاب کار زیست زو تموم می کردید می رفتید سراغ دومی یا چند تا منبع رو هم زمان م ...

اره 

من برا زیستم خیلیییی تست زدم 

هرکتابی بود زدم

تست غلط نکته اش رو یادداشت میکردم تو یه دفتر

دوتا کتاب تست رو دوبار زدم.یکیش خیلی سبز دوم دبیرستان بود چون سال خودش که دوم بودم یبار زدم یبارم سال اخر

من هر سال درسای همون سالو عالی میخوندم

یعنی دوم بودم برای ۳درس اصلی فیزیک شیمی زیست توی طول سال یه کتاب تست زدم

لایک نکنید🙂‍↔️

اره  من برا زیستم خیلیییی تست زدم  هرکتابی بود زدم تست غلط نکته اش رو یادداشت میکردم تو ...

آهان خیلی ممنونمیشه بگید چطوری با کورنومتر می خوندید ؟ مثلا وقتی یک ساعت و نیم می خوندید دوباره می زدید از اول یا چطوری؟

آهان خیلی ممنونمیشه بگید چطوری با کورنومتر می خوندید ؟ مثلا وقتی یک ساعت و نیم می خوندید دوباره می ز ...

دوراه داره

یا اینکه از صبح بخونی تا شب ببینی چقدر میخونی

وقتای استراحت استوپش کنی

یکی هم اینکه وقتایی از روز که نمیخونی حالا به هر دلیل رو بزنی و وقت تلفی رو بشماری

لایک نکنید🙂‍↔️

دوراه داره یا اینکه از صبح بخونی تا شب ببینی چقدر میخونی وقتای استراحت استوپش کنی یکی هم اینکه وق ...

آهان خیلی ممنون 

ولی اون وقت نمی فهمیم مثلا زیست رو چقدر خوندیم یا شیمی رو چون همشو با هم جمع زدیم درست میگم؟

آهان خیلی ممنون  ولی اون وقت نمی فهمیم مثلا زیست رو چقدر خوندیم یا شیمی رو چون همشو با هم جمع ...

خواهش میکنم عزیزم

توی برنامه ولی مینویسی

چون با برنامه پیش میری

اول هفته برنامه رو مینویسی بعد هرچی خوندی هایلایت کن و مدت مطالعه کل روز رو بنویس

لایک نکنید🙂‍↔️

خواهش میکنم عزیزم توی برنامه ولی مینویسی چون با برنامه پیش میری اول هفته برنامه رو مینویسی بعد هر ...

آهان خودمون حسابش می کنیم که مثلا زیست رو چقدر خوندیم ،حله پس دستتون درد نکنه❤️🌹