2777
2789
عنوان

سوختگی پای نوزاد

170 بازدید | 14 پست

چند روز پیش ساعت 7 دخترم رو پوشک کردم، رفتیم مهمونی، ساعت 9 دیدم دخترم خییلی گریه میکنه، پوشکش باز کردم ب شدت سوخته بود، کامل قرمز، چن تا هم تاول زده بود، خانم صاب خونه گف من میدونم درمونش چیه، خلاصه یکم پماد کالاندولا زد و روش پودر گل واژگون پاشید، پوشکشم بست، یه ربع بعد دخترم خوابش برد، دو ساعت بعد ک پوشکش باز کردم شستمش، قرمزیش کامل رفته بود، و تاولشم خیلی بهتر شده بود، چند بار دیگه هم زدم کامل خوب شد... گفتم بگم بهتون شاید ب دردتون خورد 

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان  28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین  هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم

کالاندولا و سودوکرم عالین 

دخترت به پوشک حساسیت نداره ؟؟

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کالاندولا و سودوکرم عالین  دخترت به پوشک حساسیت نداره ؟؟

نه همون پوشک همیشگیش بود، فکر کنم به خاطر ترشی سیر ک خورده بودم ادرارش اسیذی شده بود اینجوری سوخت

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان  28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین  هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم
نه همون پوشک همیشگیش بود، فکر کنم به خاطر ترشی سیر ک خورده بودم ادرارش اسیذی شده بود اینجوری سوخت

سیرترشی؟؟ منم میخورم فک نکنم ربطی داشته باشه ها

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

کالاندولا و سودوکرم برا موقعی ک سوخته خوبه؟حالت عادی برا نسوختنش هم باید چیزی زد؟

اره عالین ..‌. من میشورمش یکم اینارو میزنم و میبندمش دیگه نمیسوزه

کالاندولا و سودوکرم برا موقعی ک سوخته خوبه؟حالت عادی برا نسوختنش هم باید چیزی زد؟

عزیزم همیشه قبل از بستن پوشو یه کم کالاندولا بزن ، نمون حتما تنش بسوزه بعد بزنی،تا زمانی که دخترمو پوشک میکردم همیشه کالاندولا چند تا تو خونه داشتم هنوزم بعضی وقتا براش میزنم

عزیزم همیشه قبل از بستن پوشو یه کم کالاندولا بزن ، نمون حتما تنش بسوزه بعد بزنی،تا زمانی که دخترمو پ ...

ممنون عزیزم ،هنوز ک نی نی بدنیا نیومده دارم تجربه کسب میکنم😁

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
سیرترشی؟؟ منم میخورم فک نکنم ربطی داشته باشه ها

اره،من خیلی خوردم، حس کردم از همونه، چون نه پوشکش عوض کرده بدم نه دستمال و... 

ممنون عزیزم ،هنوز ک نی نی بدنیا نیومده دارم تجربه کسب میکنم😁

ان شالله زایمان راحتی داشته باشی، و هیچ وقت پاهای ناز کوچولوت نسوزه ک نیاز داشته باشی  

پودر گل واژگون چیه اسی؟

گل لاله واژگون، پودرش از عطاری بگیر، یه پودر قرمزه