الان که یادم اومد از بچگی بدبخت بودم..با سختی و فقر بزرگ شدمو تو خانواده خیلی پرجمعیت ..به هر سختی ای بود بزرگ شدیم..الانم نه درس خاصی خوندم نه هنری دارم حتی خاستکار ندارم بختم باز شه و قدم کوتاهه..زشتم...بی پول..نمیدونم چرا اصلا زنده ام...انگار به دنیا اومدیم فقط تماشاچی باشیم..
درس میخوندی خوب بود ی هنری داشتی ازش در امد کسب میکردی ظاهرتم چون اعتماد به نفس نداری تماشا چی نباش دنبال پیشرفت یا هدفی باش با اه ناله هیچی درست نمیشه و همیشه همین میمونی
یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد
بنظر من شما نه اینکه هیچ مشکلی نداشته باشی، چرا مشکلات براهمه هست ولی بزرگترین مشکلت ناامیدی و به دنبالش تنبلیه!! چرا هنر یاد نمیگیری؟ هنرمند که بشی هم یه فن داری هم خودت رو تو جامعه نشون میدی هم ایندهدساز میشی هم روحیه ت عالی میشه. فقط چشم انتظاری از دیگران آدم رو به نابودی میکشونه هیچ مردی هم زن بی عرضه و بی هنر و بوبخت نمیخواد! پس پاشو یاعلی بگو یه فن یاد بگیر و از خداکمک بخواه آینده تو بساز.
لعنت به کج فهمی و اصرار به کج فهماندن مهربانو جون،لعنت
بگیم مسئول بخور نوش جونت
ماشالا به هوشت که میخوری مام تشویق میکنیم؟
بعد اسی بیاد بگه از بچگی تو فقر بودم
لعنتتتتتت به هرکی که سودش در نفهمیدنه
یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن
یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن