2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ولی هر چقدر فشار جامعه بیشتر بشه بیماری های روانی هم بیشتر میشه 

دیگه خودت تا تهشو ببین

اما اسکیزوفرنی در خیلی از موارد درمان میشه

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

ریشه در بچگی طرف داره یا از پدرومادرها ب ارث میبرن 

یا اینکه محیط بیرون از خونه رو ناامن میدونن 

ب هرچیزی شک میکنن

همش فکر میکنن یکی داره نگاهشون میکنه یا دنبالشونه 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
هیچ کسم به بیماری اعتقاد نداره همه طلسم شدن

واقعا. همه دنبال باطل کردن طلسم میگردن 

اهالی نی نی سایت. من اسم کاربرایی که باهاشون دعوام میشه یا بحثمون میشه رو یادم میره ، بازم ریپشون میکنم یا میرم به تاپیکشون 🥴اصلا به اسم کاربری توجه نمیکنم 😐دست خودم نیست. شما هم مثل منید؟؟

بعضیا اسکیزوییدن و کامل اسکیزوفرنی نیستند . به طور خلاصه تو این بیماری مغز دوپاره می‌شه . اطلاعات نا هماهنگ می‌شه در مغز و کم کم از واقعیت جدا می‌شه

سابقه خانوادگی و بیماری های روانی درمان نشده هم موثره

متاسفانه جامعه ما بیماری های روانی رو جدی نمی‌گیره و با مصرف دارو مشکل داره آخرشم کار بیخ پیدا می‌کنه

از آینه بپرس نجات دهنده ات را

تو دانشگاه خوندم راجبش

از سن ۱۸تا۳۰سالگی اوج خطر برای مبتلا شدن به این بیماریه

معمولا ژنتیکیه ولی عوامل زیادی مث موادمخدر مشکلات روانی درمان نشده اختلافات خانوادگی باعثش میشن

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا دلتو غرق شادی کنه(با ای وی اف مامان شدم)🥰نی نی یار اگه این بار تعلیقم کنی انشاالله خیر نبینی😃دیگه سیم کارت ندارم(ازسال ۹۲اینجام)❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشهاگه زیر۱۸سال سن داری لطفا منو ریپلای نکن