2777
2789
بسلامتی عزیزم.رفتم ازمایش خون بدم اون ک خون گرفت بهش گفتم ۲ روزه از عادت ماهانم میگذره اگه باردار با ...

ممنون عزیزم

من ۷.۸ روز مونده بود پریود بشم و نشون داد ..

ربطی نداره مال بعصیا زودتر از پریود هم نشون میده 

وقتی بی بی چک نشون بده دیگه با آزمایش خون کع جیزی نیست دقیق تره

همه داروندارمی دختر نازم👼🌸♥️
فدات بشم قسمت خودت ایشالا من خیلی انتظار کشیدم شوهرمم ب شدت بچه دوسته

بارداری عزیزم

خیالت راحت

من سر پسرم دو روز قبل از موعد بی بی زدم مثبت شد رفتم آزمایشم دادم همون روز بتام ۴۷ بود

بعد از آمپول اچ سی جی ۱۷ روز بعدش باید پریود بشی اگر نشدی بارداری

اللهم عجل لولیک الفرج

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بارداری عزیزم خیالت راحت من سر پسرم دو روز قبل از موعد بی بی زدم مثبت شد رفتم آزمایشم دادم همون رو ...

امروز ۱۷ روزه ک امپول اچ سی جی زدم ولی پریود نشدم امروز صبح هم بی بی چک رو گذاشتم مثبت شد من با خودم فک میکردم ک نکنه تخمکام ازاد نشده و شده کیست بخاطره همون پریودیم عقب افتاده

امروز ۱۷ روزه ک امپول اچ سی جی زدم ولی پریود نشدم امروز صبح هم بی بی چک رو گذاشتم مثبت شد من با خودم ...

عزیزم میشه بگی فولیکولهات چند بود و اینکه علایم ازاد شدن داشتی یا نه؟منم همش فکر میکنم ازاد نشده

عزیزم میشه بگی فولیکولهات چند بود و اینکه علایم ازاد شدن داشتی یا نه؟منم همش فکر میکنم ازاد نشده

من ۲ تا فولی داشتم روز ۱۳ ام سیکلم یکیش ۱۶ بود یکیش ۲۲ دکتر گفت ۱۵ ام برم امپول اچ سی جی بزنم تا ۳ روزم تخمدان هام و شکمم درد میکرد علائمم این بود

من ۲ تا فولی داشتم روز ۱۳ ام سیکلم یکیش ۱۶ بود یکیش ۲۲ دکتر گفت ۱۵ ام برم امپول اچ سی جی بزنم تا ۳ ر ...

ممنون عزیزم اخه منم فقط درد داشتم ترشحات ندارم و تا امروز بد از یکهفته از آمپول هنوز تخمدان چپم کمی درد داره

انشالله بسلامتی نه ماه رو بگذرونید و پا قدمش پر از خیر و برکت باشه واستون

عزیزم منم این ماه همین داروهایی ک شما مصرف کردی منم مصرف کردم شما علائم هم داشتی قبل موعودت کلا یا ...

من گلوم خشک میشد هی اب میخوردم دلدرد شبیه ب پریودی داشتم ۲ روز از پریودیم گذشت بی بی چک دادم