2777
2789
عنوان

تشکیل‌قلب‌جنین

51 بازدید | 23 پست

سلا‌دوستان‌الان‌شش‌هفته‌هستم‌برم‌براسونوقلب‌؟

تعداد رای : 28
نظرسنجی
برم‌نشون‌میده
4
14%
نه‌هنوززوده
24
85%

من الان هفت هفته و ۵ روزم نشستم تو مطبم برم واسه سونو قلب

خدایا ازت می‌خوام به پدرو مادرم ، خواهرم ،برادرام،همسرم ، پسرم ، نی نی توراهیم ، خودم سلامتی و عمر طولانی‌و دل شاد بدی.🤲 هر کی هم امضامو خوند برای حال‌و‌روحیه خراب وافسردم یه صلوات بفرسته 🦋💜هرکی برام صلوات فرستاد بهم بگه تا براش صلوات بفرستم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خواهشا زود نرو من خودم زود رفتم سونو انقدر استرس گرفتم چون تشکیل نشده بود بچم سقط شد به خیچ عنوان نری

پسر خوشگلم 5/2 /1402به دنیا اومد .تقدیم به فرزندم زود بزرگ نشو مادر. کودکیت را بی حساب می خواهم و در پناهش جوانیم را ! زود بزرگ نشو فرزندم قهقهه بزن ، جیغ بکش ، گریه کن ، لوس شو ، بچگی کن ، ولی زود بزرگ نشو تمام هستی ام . آرام آرام پیش برو ، آن سوی سن وسال هیچ خبری نیست گلم. هرچه جلوتر می روی همه چیز تـندتر از تو قدم بر می دارد. حالا هنوز دنیا به پای تو نمی رسد از پاکی . الهی هرگز هم قدمش نشوی هرگز! همیشه از دنیای ما آدم بزرگ ها جلوتر باش ، یک قدم ، دو قدم ، ولی زود بزرگ نشو مادر. آرام آرام پیش برو گلم. آنجا که عمر وزن می گیرد دنیا به قدری سبک می شود که هیچ هیجانی برای پیمودنش نخواهی داشت. آن سوی سن و سال خبری نیست . کودکی کن ، از ته دل بخند

اگه بارداری عادی ،  بدون خونریزی یا داروی خاصی مصرف نمیکنی ، لزومی نداره بری 

من سر سه تا بچه هام ، اولین سونو رو ۱۲ هفته رفتم 

الکی استرس میدن فقط 

وقتی میگن خودت باش یعنی بهترین ورژن خودت باش نه اینکه تمام صفات بدتو رو کنی و بهش بنازی به بهونه ی اینکه خودمم 
من الان هفت هفته و ۵ روزم نشستم تو مطبم برم واسه سونو قلب

انشالله که صحیح و سالم باشه منم باید دو هفته دیگه برم برای منم دعا کن عزیزم.

پسر خوشگلم 5/2 /1402به دنیا اومد .تقدیم به فرزندم زود بزرگ نشو مادر. کودکیت را بی حساب می خواهم و در پناهش جوانیم را ! زود بزرگ نشو فرزندم قهقهه بزن ، جیغ بکش ، گریه کن ، لوس شو ، بچگی کن ، ولی زود بزرگ نشو تمام هستی ام . آرام آرام پیش برو ، آن سوی سن وسال هیچ خبری نیست گلم. هرچه جلوتر می روی همه چیز تـندتر از تو قدم بر می دارد. حالا هنوز دنیا به پای تو نمی رسد از پاکی . الهی هرگز هم قدمش نشوی هرگز! همیشه از دنیای ما آدم بزرگ ها جلوتر باش ، یک قدم ، دو قدم ، ولی زود بزرگ نشو مادر. آرام آرام پیش برو گلم. آنجا که عمر وزن می گیرد دنیا به قدری سبک می شود که هیچ هیجانی برای پیمودنش نخواهی داشت. آن سوی سن و سال خبری نیست . کودکی کن ، از ته دل بخند
انشالله که صحیح و سالم باشه منم باید دو هفته دیگه برم برای منم دعا کن عزیزم.

ممنون گلم چشم ،💜🦋

خدایا ازت می‌خوام به پدرو مادرم ، خواهرم ،برادرام،همسرم ، پسرم ، نی نی توراهیم ، خودم سلامتی و عمر طولانی‌و دل شاد بدی.🤲 هر کی هم امضامو خوند برای حال‌و‌روحیه خراب وافسردم یه صلوات بفرسته 🦋💜هرکی برام صلوات فرستاد بهم بگه تا براش صلوات بفرستم.
۸ هفته برو الان خدایی نکرده تشکیل نشده باشه خودت استرس میگیری من با اینکه سابقه سقط داشتم ولی جلوی خ ...

ممنون‌عزیزم‌فردانوبت‌دکتردارم‌واین‌که‌‌احتمال‌میدم‌سونو‌بنویسه‌‌برای‌همون‌نگرانم‌که‌آیا‌نشون‌میده‌‌چون‌‌دکترم‌شهردیگست‌‌نمیتونم‌دوباره‌برم

غربالگری رو هم نمیرید شما؟

چرا غربالگری دیگ گفتم برا احتیاط برم ببینم سلامت بچه رو جنسیت

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖