2777
2789
عنوان

شوهر بچه ننه

71 بازدید | 16 پست

خانوما من با جاریم مادرشوهرم تو یه ساختمونم شوهرم صبح که پا میشع اول میره ناز مادرشو بکشه انگار تحمل میکنه صبح بشه بره یه بار پتو روم نکشیده امروز صبح رف خونشو جارو کشید دوساعت پایین بود

به شما‌ چه 

مادرشه ها!

صادق هدایت : دیشب که نمیداستم برای کدامین یک از دردهایم گریه کنم کلی خندیدم🍃 . از بین دیونه و روانی بودن دیونه رو انتخاب کن و به هم بخند تا که روانی باشی و همه بهت بخندن🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اه اه حالم بد شد

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

ایرادی نداره عزیزم؛دلخور نشو

سعی کن بهش بگی که گاهی اوقات لازمه به شما هم کمک کنه

فقط خیلی حساس نشو رو این موضوع چون بدتر میشه

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

از سر صبح شوهرت بره چیزی نمیگی

خب راستیتش پیش مادرش بره نه 

ولی پیش خواهرش بره جرش میدم از ده ناحیه

صادق هدایت : دیشب که نمیداستم برای کدامین یک از دردهایم گریه کنم کلی خندیدم🍃 . از بین دیونه و روانی بودن دیونه رو انتخاب کن و به هم بخند تا که روانی باشی و همه بهت بخندن🤍

وقتی در یک ساختمان هستند طبیعیه که بهشون سر بزنه البته به شرطی که بجز خدای نکرده موارد مریضی یا مناسبت هایی مثل روز مادر، عید یا تولد بیشتر وقتش رو به جای خونه خودش اونجا نگذرونه

نمیخوره هی دوس داره پایین باشه

عقم گرفت یاد بهترین سالهای عمرم تو خونه اون مترسک عفریته افتادم

سر و تهشو میزدی بالا بود

تا زمانی که خدا خواتست اومدیم بیرون

نکبت اصلا مادر نبود یه اسب آبی بی خاصیت بود نه هیجانی نه مهربونی نه لبخندی نه هدیه ای

شبانه روز بهش فحش میدم

خسته شدم

حالام بالاخره بعد 86 سال سکته مغزی کرده افتاده تو تخت و هزار مشکل

و شوهر سرویس دهنده من دیگه دوررررررررررررررررررررررررره و دیر به دیر میتونه بره سر بزنه

کثافت آدم بود زورم نمیومد