2777
2789
عنوان

سازش یا طلاق؟؟؟؟🍁🍁🍁📛📛📛📛📛

143 بازدید | 46 پست

بخاطر مهریه حکم جلبشوهرمو دادن،بهش پیام دادم ک حکم جلبتو دادن برو کاری ک لازمه بکن(ینی مهریرو قسط بندی کن)ولی نرفته

بابامم گفته میندازمش زندان

منم دو ماهه خونه بابامم دوس نداشتم ب زندان بکشه ولی شوهرم ب بابام گفته آبروتو میبرم بابامم لج کرده

(شوهرم عصبیه خیلی و تو عصبانیت اصلا حالیش نیس چی میگه چ چیکار میکنه)

ولی خونوادم مث من نیستن بگذرن،حالا چی میشه یعنی؟

شوهرم چنبار واسطه فرستاد نرفتم چون دیدم همون آدمه خودش

حالا میگم اینجوری یا تموم میشه یا میاد جلو دیگه

بهتر نیس؟

🍭🍭🍭من به درآمد ماهی ۱۵تومان و خرید خونه و ماشین طی ۵ پنج سال آینده میرسم🍭🍭🍭در تاریخ۰۵/۰۵/۱۴۰۵ حقوقم ۱۵۰خواهد بود

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعد این همه ماجرا جرات میکنی به این زندگی برگردی؟

ما ازین ماجراها خیلی داشتیم

🍭🍭🍭من به درآمد ماهی ۱۵تومان و خرید خونه و ماشین طی ۵ پنج سال آینده میرسم🍭🍭🍭در تاریخ۰۵/۰۵/۱۴۰۵ حقوقم ۱۵۰خواهد بود
ما ازین ماجراها خیلی داشتیم

خیلی داشتی که با اینجا رسیدی

.یکبار برای همیشه تمومش کن وقتی نمیشه پس نمیشه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
برای چی بیاد جلو ..میره دادخواست اعار میده دیگه نهایتش

اره میدونم

خودم بهش پیام دادم ک برو دنبالش ،نرفته نمیدونم چرا

اگر براتون عادیه پس تمومش کن

ولی حسم میگه برمیگردی دوباره

فرقی نمی کند آغازِ هفته باشد یا پایانش …صبح باشد یا شب … بذرِ امید ؛نه وقت می شناسد ،نه موقعیت …هر وقت بکاری ؛شبیهِ لوبیایِ سحر آمیز ،با اولین طلوعِ آفتابِ خواستن ؛جوانه می زند …و تا آسمانِ موفقیت و توانستن ،اوج می گیرد …هرگز نا امید نباش … !!!نا امیدی ، تیشه ی بی رحمی ست ؛به جانِ ریشه ی شعور و خوشبختی ات …پس تا دیر نشده ،بذرِ جادوییِ امیدت را بکار ،و معجزه هایت را درو کن … !    
دیگه وقتی ب اینجا برسه ک شکایت و جلب و فحش و حتک حرمت و ‌‌‌‌.... دیگه سازش جواب نمیده،سازش کنی باز چ ...

پس چیکار میکردم

اره میدونم خودم بهش پیام دادم ک برو دنبالش ،نرفته نمیدونم چرا

شما چرا اینکارو گردی ؟ عزت خانوادتو میبری زیر سوال 

پیام دادنت چی بوده ؟ کی و دیدی پیام بده آخه که حکمتو گرفتم‌پاشو برو ...

بچه داری؟

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤