2777
2789
مرسی از همفکریت عزیزم

تاپیکتو ذخیره میکنم عصر حالتو میپرسم....البته ممکنه با یه کاربری دیگه حال بپرسم....اسم رمزمون کالباس و نون لواش🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

تاپیکتو ذخیره میکنم عصر حالتو میپرسم....البته ممکنه با یه کاربری دیگه حال بپرسم....اسم رمزمون کالباس ...

یعنییییی نگم براتون چقد درد داشتتتت😂😂😂😂 دکمه ی غلط کردمش کجاس.

چرا نذاشتم‌همه ۱سی سی رو تزریق کنه؟😥 ۶دهم تزریق کرد ۴دهم موند گفت اگه نیاز ب ترمیم داشتی ۳هفته دیگه بیا ترمیم واست بزنم. الان ک میبینم میخاد بازم🤕

من اگر نیکمو گر بد،تو برو خود را باااش 🌹
یعنییییی نگم براتون چقد درد داشتتتت😂😂😂😂 دکمه ی غلط کردمش کجاس. چرا نذاشتم‌همه ۱سی سی رو تزریق ک ...

1 سیسی که چیزی نیست منم دفعه اول 3 سال پیش 1 سیسی تزریق کردم همش رفت ...............پارسال 3 سیسی زدم تازه طبیعی شد.........حالا خدا خیر بخاد ببینم میشه امسالم رفت

خودت باش...مگه خودت چشه؟

1 سیسی که چیزی نیست منم دفعه اول 3 سال پیش 1 سیسی تزریق کردم همش رفت ...............پارسال 3 سیسی زد ...

اوه جدا؟؟؟؟؟ پس ۶دهم ک هیچی نبود. ۳هفته دیگه دوباره میرم ترمیم. اما انصافا دردش زیاد بود. 

خوب میگفتی سر نشده تا بیشتر بزنه من همیشه میگم

عههه جدا؟؟ مرسی ک گفتی. سه هفته دیگه واسه ترمیم میگم بیشتر بزنه😍 ولی ورمش بره زودتر فرمشو ببینم 

عههه جدا؟؟ مرسی ک گفتی. سه هفته دیگه واسه ترمیم میگم بیشتر بزنه😍 ولی ورمش بره زودتر فرمشو ببینم&nbs ...

واسه ترمیم رفتی بیشتر ژل بزن منم 3 هفته دیگه میرم  

خودت باش...مگه خودت چشه؟

واسه ترمیم رفتی بیشتر ژل بزن منم 3 هفته دیگه میرم    

خعلی گرون میشه. پس انداز کنم سال دیگه بزنم😁 ای ول ب سلامتیی