2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دوست دارم لب بالا رو بزنم میترسم زشت شه پشیمون شم وگرنه دردش تحمل میکنم

اولین بار کم بزن. اگه پیش دکتر خوبی بریم فک کنم بد نشه. مثلا من مدل روسی خیلی میپسندم. یا شبیه لب کره ایا

من اگر نیکمو گر بد،تو برو خود را باااش 🌹
جدا؟؟؟؟ خداکنه. مرسیی. فردا سرکار میتونم برم؟ خیلیم باید حرف بزنم😂😂

من میرفتم.....ولی ایشالا خدا بخاد ایندفعه بزنم سرکار نمیرم

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
اهاا مرسی عزیزمم. من مرخصی ندارم😥😥😥😥😥

منم ندارم جابجا میکنم....حالا شاید....معلومم نیست....ولی دفعه های قبل سرکار میرفتم

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
منم ندارم جابجا میکنم....حالا شاید....معلومم نیست....ولی دفعه های قبل سرکار میرفتم

همین میشه رفت اوکیه. مرسیی عزیزم از پاسخگوییت😍

همین میشه رفت اوکیه. مرسیی عزیزم از پاسخگوییت😍

آره بابا میشه رفت....من دفعه اول از گرسنگی غش کردم سرکارم.....میگفتن نباید غذای داغ بخوری .....هیچی دیگه تا اومدم خونه سالاد الویه خوردم.....

آره بابا میشه رفت....من دفعه اول از گرسنگی غش کردم سرکارم.....میگفتن نباید غذای داغ بخوری .....هیچی ...

اخ نگو ک منم از سرکار میخوام برم. هیچی هم نخوردم چون مسواک زدم😂😂 گرسنمههه. برگردم میدونم ضعف میکنم

اخ نگو ک منم از سرکار میخوام برم. هیچی هم نخوردم چون مسواک زدم😂😂 گرسنمههه. برگردم میدونم ضعف میکنم

کالباس و نون لواش بخور