2777
2789

من مدیریت مالیم 

سراسری میخوای؟.هبچی نخوندی تا الان ؟.از ارشدت چقدر گذشته؟

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
من مدیریت مالیم  سراسری میخوای؟.هبچی نخوندی تا الان ؟.از ارشدت چقدر گذشته؟

شما که مدیریت مالی هستین از رشتتون راضین؟منم مدیریت مالی میخونم بازار کار داره و از کجا و کی باید شروع کنم برای کار

وزن فعلی:۵۹،.۶۰🤭 هدف اول :۵۷ 😉هدف دوم:۵۵😊هدف سوم ۵۳ 😄و هدف نهایی:۵۰😌♥️☺ عضو گروه آبی 💪😌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما که مدیریت مالی هستین از رشتتون راضین؟منم مدیریت مالی میخونم بازار کار داره و از کجا و کی باید شر ...

من رشتمو دوس دارم ولی کارم ب حسابداری بیشتر نزدیکه

کارسناسیم حسابداریه ارشد و دکتری مدیریت

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
من رشتمو دوس دارم ولی کارم ب حسابداری بیشتر نزدیکه کارسناسیم حسابداریه ارشد و دکتری مدیریت

الان سرکارید؟ من رشتم زیست میخدام تغییر رشته بدم به حسابداری یا مدیریت مالی کار درستیه به نظرتون؟

برا مقطع دکتری نه 

شما اگه هدفتون بازار کاره بهتره کارشناسی حسابداری حسابرسی  یا مدیریت مالی  بخونید

مقطع ارشد و دکتری فقط بدرد بالا بردن سطح تحصیلی خوبه 

وگرنه پایه همشون  کارشناسیه به عبارت عامیانه تر  فقط کارشناسی هر چی یاد میگیری بدرد بازار کار مبخوره بقیش فقط  کلاسه و بالا بردن مدرک 

درسته شاید چیزای تخصصی تر یاد بگیری ولی بدرد کسی مبخوره که میخواد معلوماتش رو تکمیل کنه نه اینکه بدست بیاره

اسمش روشه دیگه تحصیلات تکمیلی 

شما اگه ارشد زیست خوندی براددکتری گرایشی برو که کار داشته باشه 

اگر نیست همون مقطع کارشناسی  حسابداری و مدیریت