2777
2789
عنوان

تهوع صبحگاهى

106 بازدید | 16 پست

خانوما صيحا كه پاميشم تهوع دارم و ببخشيد خيلى عق ميزنم اما بالا نميارم😔 فردا موعد پريودمه خيلي دلپيچه دارم يه حاليه، سينه هامم خيلي درد ميكنه

كسي تجربه تهوع صبحگاهي داره؟

چيكار ميشه كرد؟

مخصوصا موقع مسواك زدن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه جالب منم حالت تهوع دارم الان نداشتم صبحا .

سرت بر نی تلاوت می کند قرآن را .. تنت اما درین صحرا رها افتاده ..🍂 دلم افتاده در دامِ اباعبدالله .. پریده بر سر بامِ اباعبدالله 🌻 من آن هیچم من آن پستم من آن ناچیزم ؛ که قیمت دارم از نامِ اباعبدالله ❤
خيلي حالمو بد ميكنه مخصوصا موقع مسواك زدن

عه اره من اینو همیشه دارم ببین همیشه هم به یه ادم تمیز ک دورو برتونه فکر کن اون لحظه یک لحظه که میاد تو ذهنت ک دارم بالا میارم یه حالتی ک خودتو اروم کنی بگو فلانیم مسواک میزنه تمیزه . بهش فکرکن به اراستگیش🤣 باور کن من اینو میگم حالم خوب میشه 

سرت بر نی تلاوت می کند قرآن را .. تنت اما درین صحرا رها افتاده ..🍂 دلم افتاده در دامِ اباعبدالله .. پریده بر سر بامِ اباعبدالله 🌻 من آن هیچم من آن پستم من آن ناچیزم ؛ که قیمت دارم از نامِ اباعبدالله ❤
يك هفته پيش زدم منفى شد😔 فكنم مشكل معده ست

خیلی زود بیبی زدی امروز بزن دقیقش میگن یک هفته بعد تأخیر انشاالله که مثبته

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی

سعی کن صبحا بوی عطر دورو برت نباشه. اب عسل بخور

اول دهانشویه بزن بعدمسواک