2789
عنوان

عاشق شدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 49 پست
اشتباه نکن خودتو بخاطر کسی تباه نکن اول ب خودت نگاه کن ببین مگه چندبار زندگی می‌کنیم ک داری زندگیتو ...

آره اینا رو بارها با خودم میگم، ولی وقتی میبینمش ، وقتی بهش فک میکنم ، قلبم تیکه تیکه میشه ، من عاشقشم .

صد سال دیگه هم عاشقشم .

با اینکه دو ساله کنارم نیس باز عاشقشم .

خوب نمیتونم .

خیلی سعی میکنم ولی نمیشه وگرنه من ک دوسندارم خودمو عذاب بدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین وقتی تو دیدی اون از کارش پشیمونه کمی خوشحال شدی ، ولی وقتی اون نمیدونه با من چیکار کرده چ فایده ...

دقیقا منم وقتی ولم کرد و رفت بخاطر اینکه رفت و آمد صمیمی داشتیم تظاهر کردم هیچ اتفاقی برام نیافتاده اما بعدها خدا جوابشو داد.توهم بدون اگه نابحق دلتو شکونده زمین طوری می‌چرخه میخوره تو سرش ک خودش بفهمه از کجا خورده

گَر نباشد رنگِ رویا به چه دِل باید سِپرد :)؟!
آره اینا رو بارها با خودم میگم، ولی وقتی میبینمش ، وقتی بهش فک میکنم ، قلبم تیکه تیکه میشه ، من عاشق ...

برو مشاوره 

داری خودتو نابود میکنی همین فرمون بری افسرده میشی ک آیندتو نابود کردی

دقیقا منم وقتی ولم کرد و رفت بخاطر اینکه رفت و آمد صمیمی داشتیم تظاهر کردم هیچ اتفاقی برام نیافتاده ...

من اینو خوب میشناسم ، نمیفهمه .

بخوره هم نمیاد اظهار پشیمونی کنه، اون حتی یه بار برا من توضیح نداد دلیل رفتنشو  .

فقط گفت نمیشد .

حتی نگفت دوست داشتم ولی نشد 🙄

برو مشاوره  داری خودتو نابود میکنی همین فرمون بری افسرده میشی ک آیندتو نابود کردی

چی بگم ...

فک کن من صبح از خواب بلند میشم، تو ماشین نشستم، شب قبل خواب ، هر جا ، هر جایی ک فک کنی بهش فک میکنم، حتی تو شهری ک نیست هم آرزو دیدنشو دارم🙄

من اینو خوب میشناسم ، نمیفهمه . بخوره هم نمیاد اظهار پشیمونی کنه، اون حتی یه بار برا من توضیح نداد ...

ببین خدا که هناق نیست چشم طرف رو دربیاره ی جوری بی صدا تلافی میشه سرش 

گَر نباشد رنگِ رویا به چه دِل باید سِپرد :)؟!
خیلی سخته عمل کردن بهش

میدونم ولی هر چ زودتر خودتو جمع و جور کنی ب نفعته.گوشیو بزار کنار ی مدت آهنگ عاشقانه ک اصلا گوش نده حتی شاد داستان و فیلم عاشقانه ک کلا بزار کنار خودتو مشغول کن کتابهایی ک ب موضعش علاقه داری بگیر بخون ک ذهنت پرت بشه وقتی میخوای بری سراغ گوشی بجاش کتاب بخون شبم زود بخواب صبم زود بیدار شو خودتو مشغول کن .هر جایی اسمش میاد یا هست نرو.قبل خوابم انقد کتاب بخون ک ذهنت پرت بشه تا خوابت بگیره

میدونم ولی هر چ زودتر خودتو جمع و جور کنی ب نفعته.گوشیو بزار کنار ی مدت آهنگ عاشقانه ک اصلا گوش نده ...

ممنون از راهنماییت عزیزم 😔

کاش جواب بده .

میخوام دیگه سعی کنم بهش فک نکنم

میدونم ولی هر چ زودتر خودتو جمع و جور کنی ب نفعته.گوشیو بزار کنار ی مدت آهنگ عاشقانه ک اصلا گوش نده ...

میدونی پیش خودم میگم دیگه بهش فک نمیکنم، بعد یاد خاطرات ک میفتم، میبینم خیلیم قشنگنااا، بزار یه امشبی فک کنم، از فردا میزارم کنار 🙄

آخه دو سالللللللللللله !!!

دو سال آدم نمیشه ک هر روز !

تو بدترین و بهترین شرایط نمیشه ک ب یه آدم دوسال فک کرد.

یعنی همینطورن همه؟؟؟

یا فقط من اینطورم !

دلم میخواد بدونم واقعنی 

چی بگم ... فک کن من صبح از خواب بلند میشم، تو ماشین نشستم، شب قبل خواب ، هر جا ، هر جایی ک فک کنی ب ...

با این چیزا فقط داری خودتو نابود میکنی اون ک برنمیگرده تو فقط داری خودت و آیندت و زیبایی و مغزتو له میکنی

داری خودتو گول میزنی وقتی خودت نمیخوای خوب بشی ما چی بگیم