2821
2789
عنوان

عاشق شدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 49 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نههه . اون دیگه منو نمیخاد 😔

میدونم درکش الان واست سخته اما بهت میگم مغرور باش کسی ک نمیخوادت رو کلا نادیده بگیر روی خودت و خوشحالی و خوشبختیت تمرکز کن قسمت و سرنوشت تو کسی دیگه اس خودتو واسه آینده و روزای خوبت آماده کن ن برا کسی ک میگی دیگه نمیخواد 

میدونم درکش الان واست سخته اما بهت میگم مغرور باش کسی ک نمیخوادت رو کلا نادیده بگیر روی خودت و خوشحا ...

اره سخته، منم بلاکش کردم دیگه ولی خیلللی برام سخته ، من هیچوقت نمیتونم غیر از اون عاشق کسی باشم . هیچوق کسی ب چشمم نیومد . الان ۶ ساله

بنظرت بی محلی و غرور داشتن واسه کسی ک قبلا عاشقش بودی میتونه بسوزوندش؟؟😂😁😁

نه نمیتونه، فقط میتونه غرور از دست رفتمونو کمی جبران کنه و اینکه دیگه سبک نشیم

میدونی منم عاشق یکی از فامیل هام شدم چهار سال تمام بهش فکر میکردم بعد چهارسال اومد گفت عاشقمه.کلا دو ماه باهام موند بعد رفت عاشق یکی دیگه شد خیلی شکستم اما دوسال بعد یکی اومد ک وقتی کنار هم مبزارمشون خداروهزار بار شکر میکنم ک اون بهم خیانت کرد و رفت تا با شوهرم آشنا بشم.اینم بگم عشق اولم هنوزم زن نگرفته و یکبار بهم پیام داد حلالش کنم چون فکر میکرد آه من باعث شده بعد 5 سال هنوزم عشق واقعیش رو پیدا نکرده.

گَر نباشد رنگِ رویا به چه دِل باید سِپرد :)؟!
اره سخته، منم بلاکش کردم دیگه ولی خیلللی برام سخته ، من هیچوقت نمیتونم غیر از اون عاشق کسی باشم . هی ...

اشتباه نکن خودتو بخاطر کسی تباه نکن اول ب خودت نگاه کن ببین مگه چندبار زندگی می‌کنیم ک داری زندگیتو نابود میکنی بخاطر کسی ک رفته پی زندگیش و داره واسه آیندش تلاش میکنه

پس آینده تو چی میشه حیف نیس خودتو ببازی؟

بنظرت بی محلی و غرور داشتن واسه کسی ک قبلا عاشقش بودی میتونه بسوزوندش؟؟😂😁😁

ن ولی میتونه جبران کنه آینده تو 

ما برا این زندگی نمیکنیم ک دیگران بسوزونیم و خودمونو نابود کنیم 

زندگیم میکنیم چون قراره خودمون و آیندمونو بسازیم

اره سخته، منم بلاکش کردم دیگه ولی خیلللی برام سخته ، من هیچوقت نمیتونم غیر از اون عاشق کسی باشم . هی ...

ب وقتش صبر داشته باش😉

شاید بعدها هم باز یادش بیفتی یا فک کنی اگه با اون بودی شاید خوشبخت تر می‌شدی اما همش فقط زمانیه ک دلت کمی تنگش شده باشه وگرنه فراموشش می‌کنی چجورم!!

گَر نباشد رنگِ رویا به چه دِل باید سِپرد :)؟!
میدونی منم عاشق یکی از فامیل هام شدم چهار سال تمام بهش فکر میکردم بعد چهارسال اومد گفت عاشقمه.کلا دو ...

ببین وقتی تو دیدی اون از کارش پشیمونه کمی خوشحال شدی ، ولی وقتی اون نمیدونه با من چیکار کرده چ فایده داره؟؟؟

شایدم من این فرصتو ازش گرفتم .

من همیشه بهش خوبی کردم، هیچوق سعی نکردم بدیاش رو جواب بدم .

با اینکه ازش ناراحت بودم ولی کاریش نداشتم چون فامیل بود میدیدمش و خیلی عادی مثل بقیه باهاش برخورد میکردم .

خیلی کارای ک خودش میدونست من در حقش کردم و خوب بودن انجام دادم ولی حتی تشکر نکرد

غصه خوردن بخاطر عشقی ک رفته حماقت محضه اینو کسی میگ ک ۱۰سال تمام ده سال از بهترین سالهای عمرشو با گریه زاری و گوشه گیری هدر داده و تازه فهمیده عشق چی کشک چی .برا کسی تب کن ک همجوره پات بمونه ن کسی ک راحت ول کنه بره وقتی راحت می‌ره یعنی انقدی عاشق نبوده ک اگ باهاش ازدواج کردی سرکوفتت نزنه و پرستش کنه .هر کی  قصد رفتن کرد  جنگی  هر چی ک بوده و نبوده خاطراتشو قیافشون اسمشو بنداز تو پلاستیک زباله بده دستش با خودش ببره حتی یک ثانیه هم ارزش نداره بهش فک کنی .حالا بعداً خودت متوجه میشی