2777
2789
عنوان

بیاین بریم حرم امام رضا ♥️♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 93 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بر ولی نعمت ما

امام رئوف

ممنون عزیزم برای این تاپیک زیباتون

الهم عجل لولیک الفرج

الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

ان شا الله شما و همه خانما حاجت رواشید

امام رمان ظهور کنه همه خونه دار شن

دامن همه خانما سبزشه

عاشقای امام حسین برن کربلا

سفر مشهد نصیب همه شه 

راه رفتن به بقیع بازشه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
میشه هرکی تونست به حق امام رضا برای منم دعا کنه  ۳۱ سالمه مجرد  خستم از تنهایی  حق ...

با همین اقای مهربون معامله کنید و بخواید که یه مرد خوب رو سر راهتون قرار بده

حتما میشه توکلتون به خدا باشه  

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
متاسفانه باامام رضا قهرم من چند سال بود نرفته بودم یه نفر تو فامیل که با من و یه نفر دیگه نسبتش ...

قشنگم منم یه سال حاجت خیلی داشتم کل خانوادم ها کلشون رفتن اربعین کربلا  من نشد برم اونقدر دعا کردم ولی نشد ناامید دو عالم بودم ولی سال بعدش رفتم

ان شا الله توهم میری تو وقت درست و زمانش شاید اون زمان بهتر باشه ما که از حکمت چیزی سر در نمیاریم

امروز بشینید و از ته دلتون این اقای مهربون رو صدا کنید سه بار بگید جان جوادت دیگه دست خالی ردتون نمی کنن  

متاسفانه باامام رضا قهرم من چند سال بود نرفته بودم یه نفر تو فامیل که با من و یه نفر دیگه نسبتش ...

عزیزم مهم دله...با پای دل برو...زیارت مجازی انجام بده ....

یکی بود گفته بود تومور دارم شفام ازامام رضا (ع)خواستم شب توخواب حضرت معصومه (س)شفاش داده بود گفته بود حاجت از برادر خواستی خواهر داد ...

من میرم حرم دعات میکنم ...شاید ب صلاحت نبوده بری 

دلم گرفتع👩🏻‍🦯
تو روخدا دعا کنی برای پدرم داداگاه داره اخر همین ماه  اگه درست نشه باید پنج سال بره حبس فراموش ...

ان شا الله حل میشه  

السلام و علیک یا علی ابن موسی الرضا...یا امام لیاقت نزدیک و قرب خودتون بهم بده کاری کن ادم شم نمازام ...

اراده کنید قول بدید از خودشون کمک بخواید نماز هاتون رو می خونید  

دعا کن چیزیم نباشه مریضیم زود خوب بشه😢

ان شا الله شفاتون از امام رضا و امام حسین  

عزیزم دعا کن این ماه بارداریم جواب بده اسمم معصومه

ان شا الله که میشه   

عزیزم تو رو خدا از امام رضا بخواه این نحسی که اومده تو زندگیم چشم زخمه دعاس هرچی هست تموم بشه التماس ...

عزیزم تو خونتون سوره بقره پخش کنید نماز بخونید حتما رفع میشه خدا خودش گفته تو قران والله خیر حافظا

سلام‌منو به آقا برسون . و بهشوون بگو  آخرش شفام ندادی . اسمم سمیرا ‌.

میدن ان شا الله  

توکلتون به خدا باشه

با همین اقای مهربون معامله کنید و بخواید که یه مرد خوب رو سر راهتون قرار بده حتما میشه توکلتون به خ ...

مچکر نازنین 🌹

خیلی از خدا

و امام حسین

امام رضا

خواستم 

ولی با وجود خوب بودنم از هرجهت ، قسمت نمیشه 💔

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏