2777
2789
عنوان

بیاین بریم حرم امام رضا ♥️♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 93 پست
تموم شد مهربونا  من فردا میرم حرم حتما حاجتتونو بگید من فردا دعا کنم براتون شماهم برام دعا کنی ...

میشه سلاممو برسونی؟

فقط همین...

بهش بگو بهت گفتم دلتنگ خودت نکن...اما دلم واسه دلتنگیت تنگ شده...بهش بگو فائزه خیلی سلام رسوند...دلش واسه نشستن توی صحنات دیگه داره تنگ میشه...

میشه تروخدا بهش بگی؟خواهش میکنم

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

تموم شد مهربونا  من فردا میرم حرم حتما حاجتتونو بگید من فردا دعا کنم براتون شماهم برام دعا کنی ...

لطفا برای منم دعا کن عزیزم دعا کن مغازمون همین فردا فروش بره پس فردا یه چک مهم داریم بتونیم پاسش کنیم اسمم حدیثه اس🥲🥲🙏🙏🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو مونا گفت توروخدا پا درمیونی کن منم رنگ خوشبختی رو ببینم.اون پولی که باید به دستم برسه تا بتونم برای بابای مریضم پرستار هم بگیرم خسته شدیم.منم مجردم بریدم از فقر

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم باید بیشتر بگم دوست دارم.😔😔😔😔

بچه ها من فردا همه پستاتونپ تو حرم میخونم دعا میکنم براتون خیالتون راحت 

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍

برام دعا کن ازدواجم سر بگیره ...منم فردا میرم حرم حضرت معصومه (س)دعات میکنم 

دلم گرفتع👩🏻‍🦯

متاسفانه باامام رضا قهرم

من چند سال بود نرفته بودم

یه نفر تو فامیل که با من و یه نفر دیگه نسبتش یکسانه اونو برد

ولی من که میدونست حاجت دارمو نبرد

اونا باهم رفتن دوتاشون هن حاجت گرفتن

من نتونستم تا الان برم و حاجتمم نگرفتم.......

توروخدا قسمت میدم منو یادت نره..دعا کن همسرم سرعقل بیاد و زندگیمون درست شه من و بچه هام برگردیم خونه😭😭😭😭امروز تولدم بود دلم خیلی شکسته

خدایا قرار بیقرار من و بچه هام باش😭😭
متاسفانه باامام رضا قهرم من چند سال بود نرفته بودم یه نفر تو فامیل که با من و یه نفر دیگه نسبتش ...

عزیزم چرا ناامیدی من بهت قول میدم فردا دستم خورد به ضریح برات دعا کنم قبوله ؟؟

اقا خیلی مهربونه ❤️❤️

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍
برام دعا کن ازدواجم سر بگیره ...منم فردا میرم حرم حضرت معصومه (س)دعات میکنم 

تو روخدا دعا کنی برای پدرم داداگاه داره اخر همین ماه 

اگه درست نشه باید پنج سال بره حبس فراموشم نکنی

توروخدا قسمت میدم منو یادت نره..دعا کن همسرم سرعقل بیاد و زندگیمون درست شه من و بچه هام برگردیم خونه ...

چشمممم

بچه ها من فردا همه پستاتونپ تو حرم میخونم دعا میکنم براتون خیالتون راحت 

عزیزم لطفا برای آرامش روح زینب دعا کن و سروسامون گرفتن بچه هاش

برای خوشبختی معصومه و بهروزم کنارهم دعا کن ممنون

السلام و علیک یا علی ابن موسی الرضا...یا امام لیاقت نزدیک و قرب خودتون بهم بده کاری کن ادم شم نمازامو بخونم😭💐🍀❤️

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم