2777
2789
عنوان

بیوپسی پستان

7244 بازدید | 10 پست

سلام کسی بیوپسی پستان انجام داده؟ من که ده‌روزهانجام دادمقبلش سینم دردنمیکرد الان جای اون محل درمیکنه و‌سفت شده. میترسم توده با بیوپسی بدتر شدهباشه. خیلی میترسم

جواب نمونه برداریش خوش خیمبودولی دکتر گفت جراحی هم نمیخواد. الان شیر میدم به دخترم

میخوام بدونم چرا هنوز سینم دردمیکنه و‌سوزنسوزن‌میشه؟ممکنهدرست نمونه گیری نکرده باشن؟

اره طبیعیه . بالاخره بافت اون قسمت تحریک شده شما هم که شیر میدی سینه دائما در حال تحریکه . نگران نباش عزیزم ولی اگر بازم لازم میدونی از دکتر خودت بپرسی بهتره 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اره طبیعیه . بالاخره بافت اون قسمت تحریک شده شما هم که شیر میدی سینه دائما در حال تحریکه . نگران نبا ...

ممنون‌گلم

. من فقط میگم مولا احتمال داره با بیوپسی اون سلول ها پخش بشن و‌تحریک بشن و‌بدتربشم؟ یعنی از خوش خیمی یهوبه بدخیمی برسه؟ همش از این فکرا میکنم نمیدونم حتی از نظر علمی واقعیت پاره یا ن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون‌گلم . من فقط میگم مولا احتمال داره با بیوپسی اون سلول ها پخش بشن و‌تحریک بشن و‌بدتربشم؟ یعنی ...

نه نگران نباش چنین چیزی نمیشه . این یه پیشرفت درون سلولی هست که یه توده از خوش خیم تبدیل به بدخیم میشه برای همین میگن زمان توی تشخیص توده سینه خیلی سرنوشت ساز هست چون هرچی زودتر متوجه بشی درمان راحت تره . ببین دلیل دردتو خیلی راحت میتونم برات مثال بزنم . تا به حال سرم زدی ؟ مثلا ممکنه سرم بزنی یه سوراخ کوچولو مثل جای سوزن جاش بمونه . حالا تصور کن رگت خوب پیدا نشه همون جای سرم ساده کبود میشه اطرافش درد داره و بیشتر طول میکشه تا خوب بشه چون بافت تحریک شده . اینم همینه تازه خیلی پیشرفته تر . حال الانت چون یکم اضطراب قاطیشه هر علامتی نگرانت میکنه ولی سعی کن تا حد ممکن خودتو اروم نگهداری ان شا الله مراحل درمانت راحت انجام بشه

نه نگران نباش چنین چیزی نمیشه . این یه پیشرفت درون سلولی هست که یه توده از خوش خیم تبدیل به بدخیم می ...

عزیزم الاپه روزی هست که بیوپسی کردم من میگم بایدالاندیگه بهتر شده باشه. چندروزی بهتر بود الان باز دوروژه که میسوزه و جاش سوزن سوزن‌میشخ و سفت شده. پس میگی نگران نباشم گلم ؟

عزیزم الاپه روزی هست که بیوپسی کردم من میگم بایدالاندیگه بهتر شده باشه. چندروزی بهتر بود الان ...

چون شیر میدی فکر نکنم جای نگرانی باشه ولی نظر قطعی رو از دکترت بپرس ضرر که نداره گاهی تلفنی بپرسی منشی هم اطلاعاتشو داره کمکت میکنه

دعاکن چیزی نباشه گلم خیلی دعام کن

سلام عزیزم بیوپسی شما چطوری بود مثل همون تفنگ سوزنی؟ بعد الان بهتریذ ؟ درد داره بیوپسی منم دارم خیلی میترسم پارسال اف ان آ انجام دادم خیلی درد داشتم مایع از کیستم خارج کرد

من توی مرکز سونوگرافی طنین که توی سعات آباده پیش خانم دکتر اعظم غیبی کار بیوپسی سینه رو انجام دادم خیلی راحت بودم اصلا اذیت نشدم تجهیزاتشونم خیلی برروز و جدید بود سایتشون رو گوگل کنید میاد تلفونشونو میزارم خواستید برای هماهنگی و وقت گرفتن باهاشون تماس بگیرید.

تلفن: ۰۹۳۵۱۰۰۱۳۶۵

سلام عزیزم بیوپسی شما چطوری بود مثل همون تفنگ سوزنی؟ بعد الان بهتریذ ؟ درد داره بیوپسی منم دارم خیلی ...

سلام عزیزم من پارسال بیوپسی کزدم دردزیادی نداره اره تفنگی بود

ممنون‌گلم. من فقط میگم مولا احتمال داره با بیوپسی اون سلول ها پخش بشن و‌تحریک بشن و‌بدتربشم؟ یعنی از ...

سلام عزیزم چند روز قبل سونو سینه دادم سمت راست یه توده پیدا شده که درد داره و دکتر برام بیوپسی نوشت خیییلی میترسم توروخدا بگید چطوره و اینکه بریدز شما چند بود ؟