2777
2789
عنوان

سازش یا طلاق؟؟؟؟🍁🍁🍁📛📛📛📛📛

1422 بازدید | 106 پست

بخاطر مهریه حکم جلبشوهرمو دادن،بهش پیام دادم ک حکم جلبتو دادن برو کاری ک لازمه بکن(ینی مهریرو قسط بندی کن)ولی نرفته

بابامم گفته میندازمش زندان

منم دو ماهه خونه بابامم دوس نداشتم ب زندان بکشه ولی شوهرم ب بابام گفته آبروتو میبرم بابامم لج کرده

(شوهرم عصبیه خیلی و تو عصبانیت اصلا حالیش نیس چی میگه چ چیکار میکنه)

ولی خونوادم مث من نیستن بگذرن،حالا چی میشه یعنی؟

شوهرم چنبار واسطه فرستاد نرفتم چون دیدم همون آدمه خودش

حالا میگم اینجوری یا تموم میشه یا میاد جلو دیگه

بهتر نیس؟

🍭🍭🍭من به درآمد ماهی ۱۵تومان و خرید خونه و ماشین طی ۵ پنج سال آینده میرسم🍭🍭🍭در تاریخ۰۵/۰۵/۱۴۰۵ حقوقم ۱۵۰خواهد بود

طلاق !

صادق هدایت : دیشب که نمیداستم برای کدامین یک از دردهایم گریه کنم کلی خندیدم🍃 . از بین دیونه و روانی بودن دیونه رو انتخاب کن و به هم بخند تا که روانی باشی و همه بهت بخندن🤍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کسی ک به اینجا رسیده و به گوه خوردن نیفتاده بدرد زندگی نمیخوره

گوه خوردن ینی چی

🍭🍭🍭من به درآمد ماهی ۱۵تومان و خرید خونه و ماشین طی ۵ پنج سال آینده میرسم🍭🍭🍭در تاریخ۰۵/۰۵/۱۴۰۵ حقوقم ۱۵۰خواهد بود
انقد نگید طلاق ی زن طلاق خیلی براش سنگینه شماها سر زندگیاتونین اینو بدبخت میکنید

چییکار کنم

تا وقتی حرمت ها حفظ نشه 

و اینکه از  جدایی هیچ دلهره یا ناراحتی نداشته باشه بهتره ولش کنی اگه برگردی هم هعی سرکوفت میزنه بابات اینجوریه خودت اینجوری با اطراف شما رفت و آمد نمیکنه کلا اذیت میشی به نظرم بهتره قوی باشی و اینجا داستانو تموم کنی

انقد نگید طلاق ی زن طلاق خیلی براش سنگینه شماها سر زندگیاتونین اینو بدبخت میکنید

بخدا منم تعجب می‌کنم چرا انقدررررررررررررر راحت میگن طلاق

جدایی هم عواقب خودشو داره تاثیری که توی روح و روان میذاره و…..