2777
2789
عنوان

دعوتش کنم؟

46 بازدید | 18 پست

مادرشوهری که سالی به بارم شام دعوت نمیکنه اتفاقی هم وقت شام اونجاباشی بگه رژیمم چیزی نذاره وضعشونم توپه، دعوتش هم کنی تنهایی نیاد زنگ بزنه دختراشم بیان بگه کم میخوریم عوضش دورهمیم. ولی خوبیاشونم خیلیییی زیاده خیلی پشتمون بودن تاحالا. مدام گلایه میکنه دعوتم نمیکنی

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

شماهم سالی یبار دعوتش کن زبونش کوتاه بشه

دوست داره زود زود صداش کنم، منم دوس دارم صداکنم بچه هام خیلی خوشحال میشن ولی اومدنی هم میگه فلانی خونشون تنهاست زنگ بزن اونم بیاد ازین کارش ناراحت میشم

والا مادرشوهر خوب باشه پشتت باشه خب دعوت کن 

خوب که عالیه، از لحاظ مالی همیشه ساپورتمون کردن اتفاقی برا خودم یابچه هام بیفته بیشتر از مامانم دل میسوزونه و خیلی خوبیای دیگه، فقط هربار میاد زنگ میزنه همه رو میریره اینجا منم بابچه کوچک شرایط مهمونی ندارم

خوب که عالیه، از لحاظ مالی همیشه ساپورتمون کردن اتفاقی برا خودم یابچه هام بیفته بیشتر از مامانم دل م ...

شوهرت بهش با شوخی بگه خودت بیا قدم رو چشم بقیه رو چرا میکشونی اینجا 

شاید  مادرشوهرتون اهل دعوت کردن نیست🤔🤔🤔 من بودم برای تشکر کردن از حمایت هاش دعوت میکردم

دعوت به کنار مثلا از بیرون میایم یه لحظه میریم وسیله بدیم میگم دیروقته میرم شام بذارم میگه ماهم خوردیم وگرنه میموندین

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز