2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من ترم شیشم معدلم هر بار بالای ۱۹بوده و همچین چیزی ندیدم

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶
نمیدونم مدل چنده. ولی اگه نمره الف ورودیتون باشی (یعنی جزو نفرات استعداد درخشان) میتونی اینکارو کنی.

خب مگه نمره الف بالای ۱۷ نیس

تو گوگل زده بود بالای ۱۷

بعد فقط دانشگاه خودت میشه؟

بقیه دانشگاه های شهرتون نمیشه؟

خب مگه نمره الف بالای ۱۷ نیس تو گوگل زده بود بالای ۱۷ بعد فقط دانشگاه خودت میشه؟ بقیه دانشگاه های ...

واقعا این اطلاعاتو ندارم. من معدلم 19/38 بود. رفتم دفتر استعداد درخشان دانشگاه و اونجا گفتن میتونی رشته دوم بخونی. ولی خب من چون علاقه نداشتم کلا پیگیر نشدم. زنگ بزن استعداد درخشان دانشگاهتون کامل همه اینا رو بپرس. به گوگل اکتفا نکن.

و خدا حافظ ماست.
یعنی دروغ بود؟ چ دانشگاهی هستی؟

دانشگاه دولتی شاید من پیگیر نبودم و نشنیدم باز شما پرس وجو کن

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶
اگه دانشگاه دولتی هستین و چندترم نفر اول ورودی رشته تون بودین میتونین تو دانشگاه خودتون رشته ی دوم ر ...

فقط دانشگاهی ک درس خوندی

مثلا یکی فرهنگیان باشه نمیتونه دولتی همون شهر رشته های علوم پایه ک توی دفترچه کنکور با سوابق تحصیلی هست برداره؟

فقط دانشگاهی ک درس خوندی مثلا یکی فرهنگیان باشه نمیتونه دولتی همون شهر رشته های علوم پایه ک توی دفت ...

اینو نمیدونم عزیزم

چون زمان ما دانشگاه های دولتی اصلا پذیرش با سوابق تحصیلی نداشتن