2777
2789

از محصولات طب سنتی و دکتر داوودِ؟

«پیامبرگرامی اسلام صلی‌الله علیه و آله و سلم»:مَن کُنتُ مَولاهُ فَعَلِیٌّ مولَاه اَللّهمَّ والِ مَنْ والاه وَ عادِ مَن عاداه.هر کس که من مولا و صاحب‌اختیار او هستم علی نیز مولا و صاحب‌اختیار اوست. بارالها! هر کس که ولایت علی را پذیرفت تو ولی او باش و هر که با او دشمنی كرد تو نیز دشمن او باش. (کنزالعمال، ج ١١، ص ٦٠٩ ـ سنن ترمذی، ج ٥، ص ٦٣٣ ـ مستدرک حاکم، ج ٣، ص ١٠٩) علی امام من است و منم غلام علی...#حیدریم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمی‌دونم یکی گف حلوای بارداری امتحان کنید زدم نت ک حلوای بارداری نی نی سایت  اومد طرز تهیش و‌. ...

من یه دکتر طب ستنی میشناسم که چندتا از محصولاتشو استفاده کردم عاااالی بوده.یدونه هم محصول داره به اسم حلوای بارداری فکرکنم رحمو برای بارداری اماده میکنه.تو گوگل بزن سایت دکتر داوود سایتشو برات میاره.من کیست داشتم از داروهاش استفاده کردم تقریبا یک هفته ۱۰ روز بعد کیستم دفع شد

«پیامبرگرامی اسلام صلی‌الله علیه و آله و سلم»:مَن کُنتُ مَولاهُ فَعَلِیٌّ مولَاه اَللّهمَّ والِ مَنْ والاه وَ عادِ مَن عاداه.هر کس که من مولا و صاحب‌اختیار او هستم علی نیز مولا و صاحب‌اختیار اوست. بارالها! هر کس که ولایت علی را پذیرفت تو ولی او باش و هر که با او دشمنی كرد تو نیز دشمن او باش. (کنزالعمال، ج ١١، ص ٦٠٩ ـ سنن ترمذی، ج ٥، ص ٦٣٣ ـ مستدرک حاکم، ج ٣، ص ١٠٩) علی امام من است و منم غلام علی...#حیدریم  
برای حاملگی هم استفاده کردی

نه. عزیزم