2777
2789
عنوان

انگشترطلام؟؟؟؟😬😬😬💫💫

48 بازدید | 22 پست

من ی انگشتر دارم که موقعی طلا ۱۳۷۰ بود خریدم دوتومن بعد 1/250 گرمه بنظرتون الان چندمیشه؟؟؟

تو قدرت رد شدن از هر شرایطی رو داری قوی باش ♾️♡°✨🤍💜 خدایا شکرت🦋🌸✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قیمت روز طلا رو در بیار . سی تومن ازش کم کن . بعد قیکن طلا رو تقسیم بر ۴ کن بعضاوه یک گرم کن همون میشه .... کلا سودی تااینجا نگردی چون پول اجرت و مالیات بیشتر از قیمتیه که الان شده 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
کمتر از ۲تومن

من خودم ۲ تومن خریدمش کمتر از قیمتی ک خریدم برمیدارن😑😑چقد اجرت بالاس

قیمت روز طلا رو در بیار . سی تومن ازش کم کن . بعد قیکن طلا رو تقسیم بر ۴ کن بعضاوه یک گرم کن همون می ...

اره اجرتش زیاد بود کاش کارشده میخریدم یا مثلا بااجرت کمتر برامن فانتزیه اجرتش زیاده☹

من خودم ۲ تومن خریدمش کمتر از قیمتی ک خریدم برمیدارن😑😑چقد اجرت بالاس

اره خب

الان ۱۰۰تومن گرونتر از زمانیه ک شما خریدی ک در برابر اجرت و مالیات چیزی نیست

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
نه ولی موقع خرید خب گرونتره  بعد الان نسبت ب زمانیکه خریدن ۱۰۰و خورده ای بیشتر شده وزنشم کمه پ ...

آها تشکر💜پس فکنم حداقل یکی دوسال بمونه بهتره 

اره خب الان ۱۰۰تومن گرونتر از زمانیه ک شما خریدی ک در برابر اجرت و مالیات چیزی نیست

بله درسته پس باید خیلی بمونه تا گرونترشه  اجرت پایینتر یا کار شده بهتره فکنم اینطور نیس؟