2777
2789
عنوان

مشاوره

17 بازدید | 7 پست

سلام دوستان یه راهنمایی میخاستم من و همسرم از لحاظ مالی هیچ مشکلی نداریم همسرم با پدرش درامدش یکیه و خانوادش از لحاظ مالی مشکلی ندارن مثلا هیچ مشکلی واسه خرج خردو خوراکو پوشاکو خونه اینا نداریم ولی تو زندگیمون چیزی به نام شوهر من نیس همه چی به نام پدرشه، من از این موضوع خیلی ناراحتم، چون همسرمم کار میکنه، به نظرتون حق با منه؟ یاالکی ناراحتم؟؟؟

حق با توعه گلم در آینده چجوری ثابت می‌کنی که برای شوهرتم هس؟ ما یه آشنا داشتیم شرایط شمارو داشتن شوهره فوت کرد دور از جون شما . بعدش پدر شوهرش هیچی به عروسش و نوه اش نداد دختره هیچ جوره نتونست ثابت کنه زحمت شوهرشم بوده چون همه چی به نام پدر شوهرش بود . حق یتیم هم خوردن...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میتونی با مثال ونمونه به شوهرت غیر مستقیم بگی کم کم آماده اش کنی تا یه روز بهش بگی عزیزم دنیا وفا نداره نه به من نه تو نه پدرامون  مرگ حق هست واتفاق هر لحظه ممکنه رخ بده پس چه بهتر که آینده را کسی ندیده  شاید پدر جان یا شما اتفاقی افتاد یا من تکلیف بچه هامون چیه فک کردی با یه وکیل خبره وکار بلد صحبت کنید 

دادگاه ها نمونه این مورد شما زیاد هست خواهشن با سیاست به شوهرت بگو وکار را بسپار به وکیل

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

ما نمونه شما را داشتیم پدر شوهر فوت کرد وفقط حق ارث گرفت در صورتی که پسرهای دیگه تهران دنبال درس وکار خودشون بودند نپذیرفتن وهمه چی خراب شد

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.