2777
2789
عنوان

همسر دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 84 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسر بزرگش ۳۳سالشه  خودش ۳۵

میگه بهش می‌خورد این حدود سن باشه

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
تا ۱۰ میشمارم نگفتی از اول میشمارم

😂 😂 😂 

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
میگه بهش می‌خورد این حدود سن باشه

درست 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

خلاصه عکسو نشوونم داد چشتون روز بد نبینه...نمیخوام به گروه و یا تیپ خاصی توهین کنم ...ولی یه خانم زیر یک خروااار گریم و موی زرد عقدی که فقط نزدیک ۸۰ کیلو شکمشون بود....تازه عکس مال اتلیه بود و انگار مادر این خانم بودن....واقعا زشت و بدهیکل و سن بالااا....خیلی شووک شدم گفتم شوهرت کوره حتما.....گفتن اتفاقا درخواست طلاق که دادم قاضی هم همین حرفوو بهش گفته ....خلاصه گفت طلاقمو گرفتم و البته همسر دوم بهش نساخته و بعد یک سال همسر سابقم فوت شدن

واااقعا چرااا مردا دنبال چی هستن

اینا ذاتشون مریضه

شوهر دوستم میگفت من زود اذدواج کردم چرا تفریح نکردم

چرا ازاد نبودم هزارتا کارکنم بعد زن بگیرم

اخرم غلط خودشو کرد

تَوکَّلتُ عَلی الله فَهو حَسبُه.....🌹

البته گفت بعد یک مدت پشیمون شده و اصرار داشته برگردم پیشش ولی من قبول نکردم....گفتم برام خیلی عجیبه....گفت عجیب برات نباشه شوهر من هوسباز بود و زمانی زنش بودم دوست دختر داشت...زن که گرفت دیگه تیر خلاص بود برام