2821
2789
عنوان

همسر دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 84 پست
اخ ژان هیچی نگو بذار خوراکی موراکی بیارم

واس منم بیارررر🥺🥺😍

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسم این مرض چیه که همون اول تایپ نمیکنن کسی میدونه؟🤔

واسه اینکه میخونن و میرن.دیگه هیجان نداره.من همیشه اولش مینویسم واسه همون کسی نمیاد تاپیکم😑😑

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

گفتن ای خواهر همه بهم میگن ولی این بچه سووم و کوچیکم هست و دو تا پسر بزرگ دارم که بزرگه ۳۳ سالشه.....این خانم صورتی صاف بدون چروک ..ارایش و یا عمل بودن....خیلی برام جالب شد....گفت ای خواهر دست رو دلم نذار هر جا میرم همینو بهم میگن ولی چه ارزشی داره ادم بختش قشنگ باشه....گفتم چه دل پری دارین

زود بنويس ديگه

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕

لایک لطفا

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

خلاصه گفت من با این تیپ و ظاهر همسرم هووو اورده سرم و رفته دور از چشم من زن گرفته....گفتم وااااقعا اخه چرا ....گفتم حتما شوهر خوشتیپی داشتی که به شما راضی نبوده گفت وایسا هم عکس خودشو نشونت میدم هم هووو ام رووو

پسر بزرگش ۳۳سالشه 

خودش ۳۵

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه