2777
2789
عنوان

نامزدم ..بیایین

70 بازدید | 16 پست

دوستان سلام 

یه مدته چادر میپوشم تو بیرون و خیابون 

.. نامردم امشب اومده میگه چرا مثل شلخته ها میمونی ؟

در حالی که من چادر قشنگ میپوشم تو کوچه های فرعی ميندازم رو شونم

بعد بهم گفت .. مثل آدمایی که کمبود دارن چادر سر میکنی؟

چرا اینقد شلو ول هستی 

اینقد توهین کرد 

الانم داره نازمو میکشه آشتی کنم منم قهرم 

. ولی همیشه با تخریب یه چیزیو میگه خیلی بار بهش گفتم اینجوری حرف نزن آدم دلش میشکنه، 

خب ننداز رو شونه ات

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انداختن چادر رو شونه قشنگ پوشیدن نیستااااا 

تو کوچه های فرعی نرسیده به خونمون که کسی پیدا نیس میزارم رو شونم . ولی تو خیابون و جلو مردم درست سرمه

مهم اینه که اینقد توهین کرد 

شما بودین چی بهش میگفتین ؟؟؟

تو کوچه های فرعی نرسیده به خونمون که کسی پیدا نیس میزارم رو شونم . ولی تو خیابون و جلو مردم درست سرم ...

خب کار خودتم اشتباهه اخه چراباید بزاری روشونه یاسرکن‌یانکن عجبا 

تو کوچه های فرعی نرسیده به خونمون که کسی پیدا نیس میزارم رو شونم . ولی تو خیابون و جلو مردم درست سرم ...

بزن تو دهنش😐😐😐😐😐😐😐

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری،،،این صبر که من میکنم افشردن جان است😢

عزیزم چادر خیلی حرمت داره 

اگه سرت میکنی همیشه باید سرت باشه باید بخشی از خودت بدونیش

که ایشالا کم کم بهتر میشه فقط یکم حوصله کن و صبور باش عادت میکنی همه جا درست سرته 

چی براش بنویسم بی‌زحمت بهم بگو - الان که باهاش سردم  وقتی به چیزیو میخاد بگه خیلی بی احترامی م ...

اول تفهیمش کن پوششت به خودت مربوطه

دوماطرز صحبت کردنشو شرط بذار درست کنه از همین اول

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری،،،این صبر که من میکنم افشردن جان است😢

بهش بگو همین حرفا رو قشنگ تر هم میتونستی بگی بی احترامی کردن کاری نداره مهم اینه وقتی اشتباهی از هرکدوم سر میرنه با محبت و احترام حلش کنیم نه به بی حرمتی بگو تو هم لطفا قششششنگ حرف بزن بی ادب