2777
2789
عنوان

عینکی ها کمک😭😭😭

79 بازدید | 11 پست

دوستان من تقریبا چند ساله عینک میزنم حدودا ۸ سالی میشه نمیدونم دقیق بعد من از اول عینکی بودنم از یه جایی میگرفتم کارش عالی بود بعد الان بخاطر اغتشاشات از یه جا نزدیک خونه مون گرفتم الان سه روزه میزنم به چشمم یه خورده چشمم درد میگیره چیکار کنم سر درد چشمی هم دارم 😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلش رفته بودی دکتر؟ شاید نمره چشمات تغییر کرده تا عادت کنی طول میکشه

فک نکنم واس عادت کردن باشه چون قبلا هم همینجوری نمره هام زیاد میشه میزدم اینطوری چشم درد نمیگرفتم

ببخشید اسی میشه ضعیف بودن چشمو درمان کرد؟؟ من چشمام ضعیف شده باید عینک بگیرم ولی بدم میاد😑💔

سلام مثبته یا منفی چون اگر مثبت باشه من تو بستگانم مثبت بود سریع خوب شد منفی هستش که پایین نمیاد شاید بتونید لازک کنید باید با دکتر مشورت کنید 

عینک ساز میدان دید ات رو درست تنظیم نکرده😅

وایییی منم دقیقا میدونستم چون چشمم بالای عدسیه تقریبا ببخشیدا خیلی هم مدعی هستش من قبلا میرفتم یه جا عالی بود اصلا هم فریم هم عدسیاش عالی بود باورت میشه کلی آدم میرن پیشش

وایییی منم دقیقا میدونستم چون چشمم بالای عدسیه تقریبا ببخشیدا خیلی هم مدعی هستش من قبلا میرفتم یه جا ...

یا جنس شیشه هایی که انداخته مرغوب نیس

یا تنظیم میدان دیدت مشکل داره

سلام مثبته یا منفی چون اگر مثبت باشه من تو بستگانم مثبت بود سریع خوب شد منفی هستش که پایین نمیاد شای ...

نمیدونم

بهم گفت ۲۵ صدم آستیگمات نیم شماره چشمت که هر چشم میشه ۷۵ صدم

عضویتم مال دی ۴۰۰ ک تعلیق شدم🤐