2777
2789
عنوان

بیایدددد تولدم😭😭😭😭

37 بازدید | 26 پست

هنوز عقدم

من فردا تولدمه بعد یه ماه پیش (چون داریم خونه درس میکنیم) به همسرم گفتم ک نمیخاد واسه من کادو بگیری  داریم خونه درس میکنیم نمیخاد و  از این حرفا  بعد از ی هفته صحبت که حتی دوربین واسم سفارش داده بود و اینا خیلی باهاش حرف زدم لغوش کرد سفارششو گف پس پولشو میریزم برات خلاصه پنج تومن زد ب کارتم  بود تا امروز ک اومد خونمون و اینا 

چیزی نگرفته بود و گفتم پس کادوم کو و اینا اول ک چیزی نگف و گف کادو ک زدم ب کارتت و اینا  بعد ی دو س باری گفتم بازم من کادو میخام 

گف خودت ب من گفتی نمیخام الان من کادو از کجا بیارم برات و  خلاصه منم گفتم من شوخی کردم اصن و اینا 

حالا من دلم کادو میخاد خیلی 😭😭😭😭😭😭😭

دلم خیلی گرفته میخام گریه کنم 

حتیییی اینم بگم  ی ماه پیش ک تولد خاهر شوهرم بود ب پیشنهاد من ب شوهرم گفتم بریم کیک بگیریم و سوپرایزش کردم 

الان من غمگین ترینم☹️☹️☹️😓

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ...🪐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تکلیفت با خودت معلوم نیست عزیزم 

یه بار میگی نمی خوام یه بار میگی کادو کو 

خدا پرسید می بری یا می خوری ؟و من گرسنه پاسخ دادم می خورم 😔 چه می دانستم لذتها را می برند و حسرتها را می خورند😥 ...............آدم زنده به محبت نیاز دارد و مرده به فاتحه ..... ولی ما جماعت برعکسیم؛ برای مرده گل می بریم🌹 و فاتحه زندگی بعضی ها را می خوانیم 

تولدت مبارک عزیزم .

اول اینکه خودت گفتی دیگه نمیخوای بعد پنج تومن برات زده دیگه خوبه ک به فکرش بودی خودتو ناراحت نکن . بهش بگو بیا بریم برام کیک بخر باهم عکس بگیریم یادگاری داشته باشیم . میاد میگذره زیاد سخت نگیر ، شاد باش روز تولدت برای خودت ارزش قایل باش ، 

منم شوهرم ده تومن زد حسابم برای هدیه تولدم  ولی خب برام خودش ی کیک و تراویوم گرفت  البته ...

تراویوم هدیه سال پیشم بود با ی نیم ست☹️☹️☹️☹️

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ...🪐