2777
2789
عنوان

جوش چانه رو چه جوری خوب کنم؟

325 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من میدونم جوش چانه از بهم ریختگی هورمونای ولی من رعایت می کنم رژیممو و اخری ازمایشام نرمال بود

الان باز جوش زدم چانه

بدیش اینه ماله چونه ردش خیلی دیر میره چیکار کنم سریع تر ردش بره؟ الان تیره شده و لکه

السلام علیک یا ابا عبد الله

ژل ضد جوش ژنو بایوتیک بزن یا پماد ملاگل.بعد هفته ای یه بار با کرم لایه بردار هیدرودرم لایه برداریش کن و در نهایت کرم ضد لک و سفید کننده پوست بزن من برند سی گل میزنم 

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
ژل ضد جوش ژنو بایوتیک بزن یا پماد ملاگل.بعد هفته ای یه بار با کرم لایه بردار هیدرودرن لایه برداریش ک ...

من لایه بردار ک میزنم بدتر جوش میزنه شنیدم چون نوعش جوش فعاله اینجوریه

السلام علیک یا ابا عبد الله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من لایه بردار ک میزنم بدتر جوش میزنه شنیدم چون نوعش جوش فعاله اینجوریه

پس یه مدت قرص تترا سایکلین قرص روزی یکی هست  یا پمادش روزی دوبار رو امتحان کن ببین بهتر اگر میشه یعنی ناشی از عفونت یا باکتری بوده جوشهات

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

سلام عزیزم من چندتا سوال دارم میتونی جواب بدی بپرسم 

اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم   با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه