2821
2789
عنوان

خواستگارم

96 بازدید | 33 پست

دوستان من متولد 78هستم فارغ التحصیل کارشناسی ارتباط تصویری گرافیک دانشگاه دولتی چهره زیبایی دارم چن شب پیش برام خواستگار اومد 

متولد 77هست تحصیلاتش اصلا به من نمیخوره سیکله خونشون روستاس شغلش زیاد به دلم نیست. مکانیک سیاره اینم بگم ما خونمون شهره به مامانم میگم پسره هم لَوَلم نیست اصلا گوش نمیده میگه پسره خوبیه

کدوم سمت ایرانی ؟

رسم رسوم خاصی داری؟

سلام … دوست خوبم دوتا مشکل برام پیش اومده فقط یک حمد شفا برای سلامتی مادرم و یک سوره توحید برای درست شدن مهاجرتم و آسان و سریع شدنش به ک یا آ بخون انشاالله  … خدا هزار برابر بهت بده ❤️❤️….تپلی ام دارم رژیم میگیرم وزن اون ۸۹ کیلو …هرماه ۴ تا ۵ کیلو کم … وزن اول ۸۵ (ماشاالله شد)آذر ….وزن دوم ۸۰() دی …. وزن سوم ۷۵() بهمن …. وزن چهارم ۷۰ ()اسفند….وزن پنجم ۶۵()فرودین….انشاالله

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

داداش من مهندسه بیام خودم خواهرشوورت بشم😁

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

ببخشید مگه مادرتون میخوان ازدواج کنن؟!وقتی به دلتون نیست جواب منفی بدین که بعدا ضربه شو نخورید

دنیای عجیبیه!کفتارا،شیرا رو میکشن تا موشا حکومت کنن...!!به امیدی آزادی مردمم...

بگو الان نزاری بگم نه سر عقد جلو همه میگم نه حالا ابروتونو دوس دارید رد کنید برهه

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.