2777
2789

من از همراه اول نت گرفتم ۲۰ گیگ ۶۲تومان

الان پیام اومده ک ۸۵درصد از بسته ۴گیگ تموم شده...چرا ۴گیگ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شماره گیری ام کردم ۳۰۰مگابایت مونده از بستم...دزدی انقد واضح ندیده بودم

مصرف اینترنت ناخواسته بوده شاید

دوستت دارم، چون وقتی خیلی جوون بودم و خام...تو بهم توجه کردی...بدون اینکه تظاهر کنی...تو درهایی به روی تموم چیزایی که دوست دارم رو گشودی! 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استفاده از ف.ش هم مصرف اینترنت رو افزایش میده

دوستت دارم، چون وقتی خیلی جوون بودم و خام...تو بهم توجه کردی...بدون اینکه تظاهر کنی...تو درهایی به روی تموم چیزایی که دوست دارم رو گشودی! 
هر دو با هم فعالن به اعصابت مثلث باش

ینی چی هر دو باهم😕

ن آخه پری روز خریدم ۲۰ گیگ برام فعال کرد ولی الان پیام اومده بسته ۴ گیگ داره تموم میشه بعدش ۲۰ گیگ فعال میشه ینی چی خب😑😑😑

خب بسته فعال چهار گیگی داشتی تموم نشده بوده بعد تو بیست گیگی خریدی اولی که تموم شد میره رو دومی!

برنامه همراه من رو نصب کن اونجا بسته های فعال رو میبینی و میتونی مدیریت کنی استاد