سوسیسکالباس۲ مدیر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 15477 عنوان بیا | مشاهده متن کامل بحث + 51 بازدید | 51 پست @nazgol797 خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا. 1401/08/28 | 16:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوسیسکالباس۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 15477 فقط کامنت ها رو بخون 😂🤣😂🤣 مرسی😍😍 خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
nazgol797 عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 130 ببخشید باز منم میشه بیایین تو تاپیکم و نی نی یار پنجو تگ کنین برام
سوسیسکالباس۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 15477 فقط کامنت ها رو بخون 😂🤣😂🤣 😂😂تو اون تاپیک خاکبرسریه الان تگت کردم ترکید😆😆😆 خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
هانیه1372 عضویت: 1398/08/24 تعداد پست: 8115 😂😂تو اون تاپیک خاکبرسریه الان تگت کردم ترکید😆😆😆 دیدم 🤣🤣🤣 تو چرا تگ نمیشی دختر ...
سوسیسکالباس۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 15477 دیدم 🤣🤣🤣 تو چرا تگ نمیشی دختر 😂😂نمیدونم چرا تگ نمیشم.خیلیا خواستن تگ کنن نشده😆 خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
سوسیسکالباس۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 15477 چندتا از دوستام تعلیق شدن خیلی با هم می خندیدیم 😢 🤦🏻♀️الان خیلیا تعلیق میشن هی.فقط باید سکوت کرد.چارهای نیس خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.