سوسیسکالباس۲ مدیر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 15477 عنوان بیا | مشاهده متن کامل بحث + 51 بازدید | 51 پست @nazgol797 خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا. 1401/08/28 | 16:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazgol797 عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 130 بزن رو این @نی_نی_یار_حذف_تاپیک2 روزی یک تاپیک پاک میکنه.ولی باید لینکش رو بذاری ... خوب همینم نوشته تاپیکای شخصی و خانوادگی بقیه پاک نمیشن
سوسیسکالباس۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 15477 خوب همینم نوشته تاپیکای شخصی و خانوادگی بقیه پاک نمیشن من ک همین امروز ی تاپیک حذف کردم😐 خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
سوسیسکالباس۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 15477 بعد لینک تاپیکوچطوری باید بفرستم پیامامم حذف میکنه یا ن میری تو کاربریت(بزن رو اسم خودت ک نظر میدی ب بقیه) خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
سوسیسکالباس۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 15477 بعد لینک تاپیکوچطوری باید بفرستم پیامامم حذف میکنه یا ن بعدش،انگشتتو بذار رو تاپیکی ک میخوای پاک بشه،نگه دار.چنین چیزی میاد.بزن "کپی نشانی پیوند" خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
سوسیسکالباس۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 15477 بعد لینک تاپیکوچطوری باید بفرستم پیامامم حذف میکنه یا ن بعدش میری توی @نی_نی_یار_حذف_تاپیک2 .میزنی روی "اظهار نظر" خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
سوسیسکالباس۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 15477 بعد لینک تاپیکوچطوری باید بفرستم پیامامم حذف میکنه یا ن اون کپی نشانی پیوند ک انجام دادی،همونیه ک دورش خط کشیدم.میزنی روش،بعدش میزنی روی اونجایی ک با فلش مشخص شده خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
سوسیسکالباس۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 15477 بعد لینک تاپیکوچطوری باید بفرستم پیامامم حذف میکنه یا ن بعد متنی ک دوس داری وارد میکنی خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
nazgol797 عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 130 خیلی زحمت کشیدی ممنونفقط اینکه تعلیق بشم بعد از حذف تعلیق پیاماوپستا پاک میشن
nazgol797 عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 130 بعد پستا و پیامایی که دادم تو تاپیکای بقیه پاک میشن یا ن یا چطوری باید پاک کنم
سوسیسکالباس۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 15477 بعد پستا و پیامایی که دادم تو تاپیکای بقیه پاک میشن یا ن یا چطوری باید پاک کنم ن اونا پاک نمیشن خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
سوسیسکالباس۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 15477 اگه تعلیق بشم چی بعد حذف تعلیق پاک میشن یا ن فقططط تاپیکای خودت(پستات و تاپیکت با هم میرن رو هوا).ن پستایی ک گذاشتی تو تاپیکای بقیه. خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
nazgol797 عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 130 فقططط تاپیکای خودت(پستات و تاپیکت با هم میرن رو هوا).ن پستایی ک گذاشتی تو تاپیکای بقیه. اها ممنون
nazgol797 عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 130 ببخشید ایقد سوال میپرسم برای اینکه تعلیق بشم باید به کدوم نی نی یار پیام بدم