2777
2789
عنوان

نفخ شکم نی نی

91 بازدید | 17 پست

سلام پسرم تازه ۴ ماهشه یبوست داره شیر خودمو می خوره، بردم دکتر برای یبوستش دکتر شربت نی نی لاکس داد بهش، تازگی ها خیلی نفخ شکمش زیاده بیش از حد زور میزنه و ببخشید دائم در حال باد خالی کردنه، به نظر شما بخاطر نی نی لاکس شکمش نفخ کرده؟ کسی بوده به نی نیش  این دارو رو بده؟

چی بدم برای نفخش؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلا یه بار بایولاکت بهش دادم بهش نساخت اسهال شد و مدفوعش سبز شد که دکتر گفت مصرفش رو قطع کنم، پدی ل ...

بله فرق میکنه و ب اکثرا بچه ها میسازه 

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤
حبوبات که اصلا نمی خورم، از نظر رژیم غذایی خیلی مراعات میکنم

دوغ ترشی وشور.پنیر .فست فود سبزی خام.اینارو نخور.وقتی یبوست میشه غذایی که خودت رو روان میکنه بخور .احساس مادر به بچه انتقال پیدا میکنه.هروقت خودت احساس دفع مدفوع داشتی میخواستی منفجر بشی به بچه شیر بده.ناخوداگاه احساس دفع بهش دست میده روده هاش راه میافته.امتحان کن جواب میده.تا مجبور نشدی دارو نده همشون عوارض داره.

من تجربه خودم رو میگم

هررررچی دارو دادم نفخ دخترم خوب نمیشد

یه روز به سرم زد آب نبات درست کردم ۳۰ سی سی بهش دادم مثل آب روی آتیش بود! حدود یک هفته هر روز دادم دیگه خوب شد. به دکترشم گفتم خندید ولی نگفت نباید میدادی.

اگه صلاح میدونی امتحان کن.