2777
2789

حالا یه روزه دیگه 

نمیتونم بگیرم چیه 

یقین داشته باش:خدا شنیده، خدا دیده، خدا میدونه.و در بهترین زمان، بهترین اتفاق رو برات رقم میزنه.پس لبخند بزن، صبور باش، قوی بمون.منتظر بمون نه با دلشوره، با امید.چون خدا همیشه بزرگتر از آرزوهای ماست.و هرکس به او توکل کنه، هرگز تنها نمیمونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو خونه چی داری 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

نوبت مادرشوهر شد وضع همه خراب میشه 

حالا ۲۴ ساعت خانوما در حال خریدن 

اینجور مواقع اوضاع مالی‌شون خرابه 😐

یقین داشته باش:خدا شنیده، خدا دیده، خدا میدونه.و در بهترین زمان، بهترین اتفاق رو برات رقم میزنه.پس لبخند بزن، صبور باش، قوی بمون.منتظر بمون نه با دلشوره، با امید.چون خدا همیشه بزرگتر از آرزوهای ماست.و هرکس به او توکل کنه، هرگز تنها نمیمونه

سه چهار روز میمونه چون خونشون دوره از یه طرف دیگه دوماهی هست خونمون نیومده نمیتونم چیز حاظری بذارم ج ...

بیخیال بابا فکر کن مادر خودت اومده 

دائم که نمیخواد بمونه 

این سه چهار روز زودی میگذره

ولی یادش میمونه

نوبت مادرشوهر شد وضع همه خراب میشه  حالا ۲۴ ساعت خانوما در حال خریدن  اینجور مواقع اوضاع ...

اوضاع ما واقعا خرابه وگرنه من همچین آدمی نیستم بخوام بی حرمتی کنم من نگران اینم که چیز ساده دوس ندارم جلوش بذارم میترسم این کارم و بی احترامی بدونه 

سه چهار روز میمونه چون خونشون دوره از یه طرف دیگه دوماهی هست خونمون نیومده نمیتونم چیز حاظری بذارم ج ...

یکی از نزدیکانم چند روز پیش اومد خونمون تایم حقوق هم نبود بعد از سه سال..باور میکنی هر چی داشتم باش پذیرایی کردم...

قبلا خیلی سخت میگرفتم..از مهمان اومدن بدم می اومد..الان خیلی ریلکس..اینطوری اعصابم خرد نمیشه..

حتی یک شب فلافل درست کردم..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️