2777
2789
عنوان

تقصیر منه؟

28 بازدید | 15 پست

اعصابم خورده دو وقت ترمیم ناخن داشتم، دکتر اینا رفتم تا بیام راه بیوفتیم شد دو ربع ناخنکارم زنگ زد گف کجا موندی ترافیکم بود گفتم تو راهم گف خیلی طول میکشه گفتم ده دیقع گف پ من س کلاس دارم زود میای یا بمونه گفتم بمونه برا بعد پس اینورم شوهرم میگف بگو ن نمیام کلا نمیام انگار جراح قلبع 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😑😑😑😑😑😑😐

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.

خب کلاس داشته بدبخت

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

قط کردم گفتم چ خبره تقصیر منه دیر کردم اونم وقت داده کلاسم داش سه بنده خدا دادو بیداد ک من بخاطر خودت میگم رو نده اینا از خودشون درمیان:/ منم پیاده کرد گفت اسنپ میزنم خودت برو 

خب گلم هرکس درطول روز ممکنه چن تا برنامه مختلف داشته باشه، احتمالا ایشون هم دانشجو هستن، ارایشگر خودمم دانشجو هس گاهی وقتا نیست، نه تقصیر شماهس ن تقصیر ایشون گاهی برنامه کاری ادم قاطی میشه، اعصاب خودتون رو خرد نکنین یه وقت دیگ بگیرین این اتفاقا طبیعیه

خب گلم هرکس درطول روز ممکنه چن تا برنامه مختلف داشته باشه، احتمالا ایشون هم دانشجو هستن، ارایشگر خود ...

شوهرمم گف دیگ اونجا نرو اوکی از ی جا دیع وقت میگیرم بهترشو اصن😐

عزیزم تو متظور شوهرت و متوجه نشدی.

اون منظورش اینه چرا به یه ناخونکار اینهمه بها میدی که خودتو داری میکشی که به موقع برسی .مگه جراح قلبه که واجب باشه یا سرش شلوغ باشه.

شوهرت بر عکس شما سطحی بین نیست.

من متوجه منظور شوهرت شدم.حق داشت ادم ببینه یه زن تو این قرن اینجور درگیر ظاهرشه واقعا مغزش سوت میکشه.