2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

جدی؟خوب میشه؟

غذای سلف دانشگامون بود ، اینجا یکم شیرین درستش میکنن ولی شما ذرت عادی بریزی فکر نکنم شیرین بشه و خوشمزه میشه

دانشجوی ادبیات زبان انگلیسی دانشگاه هلسینکی فنلاند 🇫🇮، شعارم : سینگل باش و فرمانروایی کن 😂🖖🏻‌، عاشق نارَنگی و 
من جدیدام مرغام مثل قبل خوشمزه نمیشه.  ادویه هات چیان؟

من والا همین رب و نمک و زردچوبه

فلفل دلمه و هویجم میریزم بعضیا نمیریزن مرغمم قبلش قشنگ سرخ میکنم

ولی خواهرم میگفت زعفرون و آلو مرغیم بزن خیلییی خوشمزه میشه

خوشبحالتون

دوس ندارم

مرا به خـآنه برگـردانید                                                         ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمتر رنج ببریم !!        هَـر کجا مـرز کشیدند، بیا پُـل بزنیم ✨🤍👥                                                                                خواستم آسمان باشم ، مُـنجی شهر نیمه جان باشم ؛ آشیـان پرندگان باشم ، با همین دست خالی و سردم :))              لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️.                               
چه غذای عجیبی مثل غذاهای کره ایی 

برای منم بار اول خیلی عجیب بود اما دیگه به غذاهای سلف عادت کردم ، یکی از معمولی ترین غذاهاشونه ، ولی من به خاطر طعم شیرینش دوسش ندارم 

دانشجوی ادبیات زبان انگلیسی دانشگاه هلسینکی فنلاند 🇫🇮، شعارم : سینگل باش و فرمانروایی کن 😂🖖🏻‌، عاشق نارَنگی و