2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جدی؟خوب میشه؟

غذای سلف دانشگامون بود ، اینجا یکم شیرین درستش میکنن ولی شما ذرت عادی بریزی فکر نکنم شیرین بشه و خوشمزه میشه

دانشجوی ادبیات زبان انگلیسی دانشگاه هلسینکی فنلاند 🇫🇮، شعارم : سینگل باش و فرمانروایی کن 😂🖖🏻‌، عاشق نارَنگی و 
من جدیدام مرغام مثل قبل خوشمزه نمیشه.  ادویه هات چیان؟

من والا همین رب و نمک و زردچوبه

فلفل دلمه و هویجم میریزم بعضیا نمیریزن مرغمم قبلش قشنگ سرخ میکنم

ولی خواهرم میگفت زعفرون و آلو مرغیم بزن خیلییی خوشمزه میشه

خوشبحالتون

دوس ندارم

مرا به خـآنه برگـردانید                                                         ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمتر رنج ببریم !!        هَـر کجا مـرز کشیدند، بیا پُـل بزنیم ✨🤍👥                                                                                خواستم آسمان باشم ، مُـنجی شهر نیمه جان باشم ؛ آشیـان پرندگان باشم ، با همین دست خالی و سردم :))              لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️.                               
من والا همین رب و نمک و زردچوبه فلفل دلمه و هویجم میریزم بعضیا نمیریزن مرغمم قبلش قشنگ سرخ میکنم و ...

مرسی عزیز دلم. لطف کردی

نوش جوون

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

چه غذای عجیبی مثل غذاهای کره ایی 

برای منم بار اول خیلی عجیب بود اما دیگه به غذاهای سلف عادت کردم ، یکی از معمولی ترین غذاهاشونه ، ولی من به خاطر طعم شیرینش دوسش ندارم 

دانشجوی ادبیات زبان انگلیسی دانشگاه هلسینکی فنلاند 🇫🇮، شعارم : سینگل باش و فرمانروایی کن 😂🖖🏻‌، عاشق نارَنگی و