2777
عنوان

کاشت ابرو

209 بازدید | 6 پست

من میخوام ابروهامو بکارم ولی خیلی استرس دارم میگن درد بخیه برداشتش خیلی زیاده بهم کلینیک پوست و پیوند مو و لیزر دکتر نیلفروش زاده رو معرفی کردن تاحالا کسی تجربه داشته بهم بگه؟

خب درد داشته باشه

انتظار نداری که همچین کاری بدون درد باشه ؟

خوشگلی دردسر داره دیگه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه که فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻

میگن مرتب در نمیاد منظورم خط کاشته.دیگ نمیدونم راست میگن یا نه ولی بنظرم ارزش داره.من از اقوامم کاشت مو انجام دادن شیراز عالی بود

من مادری هستم از تبار لرستان🤩خدالایقم دونست بهم دوتا فرشته پاک داده که کل روزگارموباهاشون تقسیم کردم❤️خداشکرت بخاطر همسرم و گل دخترام😍توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونو داری😍#الله

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم دوس  دارم انجام بدم 😁😁

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

منم سال دیگه میرم برا کاشت 

خیلیا انجام دادن ابروهاشونم مرتبه

اشک‌من‌پیرهنتو‌تر‌کرده…‌همه‌جا‌عطر‌توپیچیده‌ولی…دل دیگه غربتو‌باور‌کرده…. 💔#شادمهرعقیلی