2777
2789
عنوان

معلم خواهرزادم بهش گفته...

96 بازدید | 12 پست

خواهر زادم‌ تو ریاضی یکم مشکل داشت یه سوال پرسید از معلمش...

معلم برگشت بهش گفت من خودمم بلد نیستم برم خونه بخونم جلسات بعد بهت توضیح میدم 😐

قدیم اینطوری بود؟خودشم یه مبحث ساده که من که معلم نیستم به راحتی تونستم بهش توضیح بدم و رفع اشکال کردم واسش 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم که عجیب نیس 

عجیبه بنظرم

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
تواین دوره زمونه عجیب نیس والا 

خو سواد نداره براچی اومده درس بده

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
خو سواد نداره براچی اومده درس بده

اون سالی که کنکور دادم رتبه منو دوستم یکی بود حتی ترازمون اونو ورداشتن چون سهمیه داشت منو ورداشته چون خودم رتبه آورده بودم 

همین میشه دیگه یه مشت بیسواد 

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

اون سالی که کنکور دادم رتبه منو دوستم یکی بود حتی ترازمون اونو ورداشتن چون سهمیه داشت منو ورداشته چو ...

دقیقا