2777
2789
عنوان

قرص دی اچ ای آ ،dhea

15917 بازدید | 11 پست

بچه ها من این قرص دو ماه پیش خوردم ،هم باعث شده چاق بشم و هم اینکه نظم پریودهامو بهم ریخته ،تو این دو ماه وقتی که باید پریود بشم فقط چند روز لک بینی دارم و دیگه پریود نمیشم ،میخوام بدونم کسی تجربه استفاده از این قرص داره که مثل من شده باشه?

دکتر براتون تجویز کرده؟ مشکلتون چی بود؟ منم پریودم بهم ریخته اما چون چند تا دارو میخورم نمیدونم بخاطر این قرص یا بقیه شون

عمری دگر بباید بعد از وفات ما را، کاین عمر طی نمودیم اندر امیدواری،،، 
دکتر براتون تجویز کرده؟ مشکلتون چی بود؟ منم پریودم بهم ریخته اما چون چند تا دارو میخورم نمیدونم بخاط ...

من برای بارداری میخوردم عزیزم،

من پریودم عقب افتاده بود ،بعد فهمیدم چون باردار بودم اینجوری شدم ولی سقط شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی عزیزم میفعمم خیلی سخته  انشالله  دفعه بعد به سلامت بگذرونید. یعنی سقطتتون به این دارو ربط داشت؟من ذخیره ام کمه شنیدم برای بارداری خوبه دارم سر خود مصرف میکنم

عمری دگر بباید بعد از وفات ما را، کاین عمر طی نمودیم اندر امیدواری،،، 
اخی عزیزم میفعمم خیلی سخته  انشالله  دفعه بعد به سلامت بگذرونید. یعنی سقطتتون به این دارو ...

ممنونم عزیزم ،نه گلم به این دارو ربط نداشت ،اتفاقا دکتر گفت این خیلی داروی خوبیه و برای کسانی که ذخیره پایینی دارن خیلی عالیه

ممنونم عزیزم ،نه گلم به این دارو ربط نداشت ،اتفاقا دکتر گفت این خیلی داروی خوبیه و برای کسانی که ذخی ...

خدا کنه همینطور باشه منم‌ یه بار دکترم با دوز کم‌بهم داد و جواب نداد این ماه دوزشو سه برابر کرده با داروهای دیگه، امیدوارم‌ جواب بده

اگه امضامو خوندی، میشه لطفاً برای مادر شدنم یه صلوات بفرستی؟ میگن دعای دیگران زود اجابت میشه، ممنونت هستم🙏🙏🙏

عزیزم جواب داد

نه عزیزم، اصلاً تخمک نداشتم، من ذخیره م هم پایینه

اگه امضامو خوندی، میشه لطفاً برای مادر شدنم یه صلوات بفرستی؟ میگن دعای دیگران زود اجابت میشه، ممنونت هستم🙏🙏🙏

بچه ها این قرص عوارض حالت تهوع داره ؟؟؟ من میخورم حالت تهوع دارم نمیدوتم اژ اینه یا نه

سلام عزیزم.منم حدودا ده روزه دارم مصرف میکنم ولی حالت تهوع ندارم

شما چنوقته دارید استفاده میکنید؟

چنوقته اقدام ب بارداری داشتید؟