2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 68 بازدید | 55 پست
عههه😍چه جالب منم موعدم دقیقا همین بود  بی بی چک‌فک‌کنم یکی دوروز بعد موعدم زدم مثبت بود  ...

به به مباااارررکه واسه منم دعا کن این ماه باردار باشم

قبلش نشون داد؟

بعد چند روز بعد موعد آزمایش دادی و بتات چند بود 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ۳سال پیش ۲۴م موعدم بود نشدم الان پسرم دوسالو خورده ایشه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
بسلامتی

ممنون 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
به به مباااارررکه واسه منم دعا کن این ماه باردار باشم قبلش نشون داد؟ بعد چند روز بعد موعد آزمایش د ...

ممنونم عزیزدلمم

انشالله که باردارین شما هم 

من دوروز قبل موعد گذاشتم بعد چند ساعت هاله انداخت خیلی کم بود 

فکر نمیکردم باردار باشم 

۲۵ام هم بی بی چک زدم یک روز بعد موعد 

همون دقیقه دوتا خط پررنگ افتاد 

دیروز هم ازمایش دادم بتا۲۰۰بود دکتر گفت تکرار کن ۴۸ساعت بعد 

یکم استرس دارم چون گفتن عددش کمه ولی فردا همه چی معلوم‌میشه کامل 🥲دعا کنین برام بارداری سالمی باشه 🥲

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه   
شما چند روز بعد موعد ازمایش دادین؟

تاریخم دقیقا با شما یکیه 

۲۴مهر بود اخرین پریودم 

من ۲۵ام بی بی مثبت شد 

دیروز ۲۷ام از دادم 

فردا باید تکرارش کنم 🥺

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه   
اره سه چهار روز لکه بینی داشتم ولی الان دوروزه دیگه لکه بینی ندارم

لکه بینی چند روز قبل از موعد بود ،منم اون ماه  ۲۸ پریود شدم این ماه نشدم تا دیشب یه کم لک قهوه ای دیدم،دو روز پیش بی بی زدم منفی بود

لکه بینی چند روز قبل از موعد بود ،منم اون ماه  ۲۸ پریود شدم این ماه نشدم تا دیشب یه کم لک قهوه ...

من دوروز قبل موعدم لک دیدم

اولش خون بود در حد چند قطره صورتی رنگ بعدش لک قهوه ای شد تا دوروز پیش کمرنگ تر شد و قطع شد